Bugun...



Serkan Genç : Üzgünüz

Diyarbekirspor Kulüb Başkanı Serkan Genç, TFF 2 Lig'in 10. haftasında deplasmanda Vanspor karşısında mağlup olmalarında dolayı Üzgünüz.

facebook-paylas
Tarih: 23-10-2023 11:43

Serkan Genç : Üzgünüz

Taşkın Civelek

Başkan Serkan Genç , 2-1 kaybettikleri karşılaşmadan sonra yaptığı  açıklamada, maça çok iyi başlamamıza rağmen ilk yarıyı beraberlikle kapattık.

 ‘’YAKALADIĞIMIZ POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK ‘’

Bu golün  Vanspor'a büyük bir moral verdiğini dile getiren Genç, "Beklemediğimiz  goller yedik. İlk yarıda istediğimiz şeyleri yapamadık. İkinci yarıda oyuncu ve taktik değişiklikleriyle iyi oynamaya başladık.Yakaladığımız  Pozisyonları değerlendiremedik. Üzülüyoruz, buradan puan veya puanlar almaya gelmiştik. Yediğimiz goller canımızı bu sene çok sıktı.Artık bu saatten sonra sıkı önlemler almaya başlayacağız.dedi.

Maçın ikinci yarısında net pozisyonlar yakaladık ve beraberliği yakaladıklarını  vurgulayan Genç, şunları kaydetti:"Galip de gelebilirdik. Keşke ilk golü biz atabilseydik olay daha farklı olurdu. Çünkü baktığınız zaman ikinci yarı Vanspor'un belki iki üç tane pozisyonu vardı. Sadece her zamanki gibi beklenmedik goller yedik. Üzgünüz tabii ki ama önümüzde kritik maçlarımız var."dedi

‘’YENİ MERSİN İDMANYURDU SPOR HAZIRLIKLARINA YARIN BAŞLAYACAK’’

Diyarbekirspor 28  Ekim Cumartesi günü  sahasında oynayacağı ligin 11 Haftasında yeni  Mersin İdmanyurduspor  Hazırlıklarına  Yarın Başlayacak.

 




Bu haber 698 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI