Bugun...



Dünya Doktorları Topkapı Üniversitesi Göç ve Kentsel Yaşanabilirlik Çalıştayına Katıldı

Dünya Doktorları Derneği, Topkapı Üniversitesi’nin ev sahipliğini yaptığı Disiplinlerarası Dünya Kent Çalışmaları Kongresi II: 6 Şubat Depremi Sonrası Göç ve Kentsel Yaşanabilirlik Çalıştayında yer aldı.

facebook-paylas
Tarih: 04-12-2023 00:05

Dünya Doktorları Topkapı Üniversitesi Göç ve Kentsel Yaşanabilirlik Çalıştayına Katıldı

Topkapı Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 30 Kasım - 2 Aralık tarihlerinde gerçekleşen “Disiplinlerarası Dünya Kent Çalışmaları Kongresi II: 6 Şubat Depremi Sonrası Halk Sağlığı, Ruh Sağlığı ve Psikososyal Destek’’ Çalıştayına Dünya Doktorları da katılım sağladı. Çalıştay, İstanbul Topkapı Üniversitesi Kazlıçeşme Kampüsü’nde yüz yüze ve çevrimiçi ortamda gerçekleştirildi.

Dünya Doktorları Pogramlar Direktörü Hatunoğlu Çalıştayda Konuşma Yaptı

Tüm disiplinlere açık olan çalıştayda afet yönetimi, güvenlik, su güvenliği, göç, afetler ve toplumsal cinsiyet eşitliği, afetler ve dayanıklı kentler gibi kritik konular ele alındı. Dünya Doktorları Programlar Direktörü Cem Hatunoğlu, 6 Şubat Depremi Sonrası Halk Sağlığı, Ruh Sağlığı ve Psikososyal Destek’’ oturumunda söz alarak Dünya Doktorları’nın Hatay’da deprem sonrası yaptıkları acil müdahale programı hakkında bilgi verdi. Dünya Doktorları, çalıştayda deprem temalı bir sergiyle de katılımcılarla buluştu.




Bu haber 594 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Dünya Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI