Bugun...



Hazro Belediyesi, eğitimde spora önemli destek sağlıyor

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde, Hazro Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Hazro’da Eğitimde Spor" projesi kapsamında, birçok okula spor malzemesi dağıtımı gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 16-01-2024 12:24

Hazro Belediyesi, eğitimde spora önemli destek sağlıyor


Hazro Spor Salonu'nda düzenlenen malzeme dağıtım törenine katılan Hazro Kaymakamı ve Hazro Belediye Başkan Vekili Doğukan Koyuncu, Hazro Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Akın Erim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Doğaner, okul müdürleri, öğretmenler, sporcular ve çok sayıda öğrenci katıldı. Törende konuşan  Hazro Kaymakamı ve Hazro Belediye Başkan Vekili Doğukan Koyuncu, eğitim ve sporun birbirini tamamlayan iki önemli unsur olduğunu vurguladı.
Hazro Belediyesi, ilçedeki okullara spor malzemeleri desteği sağlayarak, öğrencilerin spor yapma imkanlarını artırmayı hedefliyor. Proje kapsamında gerçekleştirilen malzeme dağıtım töreninde konuşan Hazro Kaymakamı ve Hazro Belediye Başkan Vekili Doğukan Koyuncu, sporun ve eğitimin birbirini desteklediğini belirterek, gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.
Törende, Hazro ilçesindeki okulların temsilcilerine yapılan malzeme dağıtımının yanı sıra, projenin ilerleyen aşamaları ve etkileri hakkında bilgi verildi. Hazro Belediyesi'nin eğitim ve sporu bir araya getiren bu projesi, ilçedeki gençlerin daha sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmelerine olanak tanımayı amaçlıyor.




Bu haber 372 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI