Bugun...



HEDEP Partisi Yeni Bir Döneme DEM İle Adım Atıyor

Sözcü Ayşegül Doğan, Halkların Partisi'nin Yeni Kısaltma Adını Açıkladı

facebook-paylas
Güncelleme: 11-12-2023 12:18:49 Tarih: 11-12-2023 12:16

HEDEP Partisi Yeni Bir Döneme DEM İle Adım Atıyor

 

 

Yasin GÜLER - Halkların Demokratik Partisi (HEDEP), yeni bir döneme giriş yapıyor ve bu değişimle birlikte kısaltma adını DEM olarak belirledi. Partinin Sözcüsü Ayşegül Doğan, düzenlediği basın toplantısında, isim değişikliğinin partinin temel anlayışını ve hedeflerini yansıttığını belirtti.

Ayşegül Doğan, "Partimizin mayası halklardır, isimler değildir. DEM devrandır, DEM zamandır; ve bu zaman, kayyımlardan başlayarak değişecek" ifadeleriyle partinin halk odaklı politikalarını vurguladı. Yeni kısaltma adının seçilme nedenini açıklayan Doğan, DEM'in demokrasi, eşitlik ve mücadele kavramlarını içerdiğini dile getirdi.

Partinin bu adımı, halkla daha yakın bir ilişki kurma ve temsil ettikleri değerleri vurgulama amacını taşıyor. Doğan, "DEM, sadece bir kısaltma değil, aynı zamanda demokrasiye, eşitliğe ve adalet mücadelesine verdiğimiz önemi simgeliyor. Bu isim, gelecekteki değişim ve gelişim süreçlerimizin temel taşı olacak" diye ekledi.

HEDEP'in DEM olarak yoluna devam etme kararı, siyasi çevrelerde ve kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Parti, bu değişimle birlikte yeni bir ivme kazanmayı hedefliyor ve politikalarını daha etkili bir şekilde topluma iletmeyi amaçlıyor.




Bu haber 1010 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI