Bugun...



Diyarbekirspor Lideri Konuk Ediyor

Tff 2. Lig’in 26.haftasında konuk edeceği Esenler Erokspor maçn hazırlıklarını sürdürüyor.Teknik Direktör Hakan Yılmaz yönetiminde Kendi Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü.Yenileme koşularıyla başlayan antrenmanın ana bölümünde koordinasyon çalışmaları gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 14-02-2024 14:38

Diyarbekirspor  Lideri Konuk  Ediyor

 

Taşkın Civelek

 

Diyarbekirsporun  Asbaşkan İbrahim Kayık sahamızda oynayacağımız   Esenler  Erokspor maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu ve  alacağımız galibiyetle moral bulacağız.Bizim açımızda artık ligde başarılı olmak olduğunu ve   Esenler  Erokspor maçında  Alacağımız sonuçla çıkışımızı sürdüreceğiz.’dedi.

ESENLER  EROKSPOR MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Diyarbekirspor As Başkanı İbrahim Kayık, “Lider  durumda olan Esenler Erokspor ile sahamızda oynayacağız .Gerçekten iyi bir ekiple karşılaşacağız. Bu maçı kazanmak için ortaya nasıl bir mücadele koymamız gerektiğini, nasıl bir oyun kalitesi ile oynamamız gerektiğini oyuncularla paylaşıyoruz. Rakip analizlerimizi yapıyoruz. Önceki maçlarda yaptığımız güzel işleri ‘daha iyiye nasıl ulaştırırız’ diye çalışıyoruz. Yaptığımız hataları azaltmak ve bir sonraki maça taşımamak için de çalışıyoruz. Esenler Erokspor  Maçın bizim için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. dedi

 HAYDİ  DİYARBEKİRSPOR TARAFTARLARI TAKIMINI  YALNIZ BIRAKMA

Diyarbekirspor Kulüpün As Başkanı  İbrahim Kayık Pazar   günü sahamızda oynayacağımız  Esenler  Erokspor  maçı için davet çağrısında bulundu. As  Başkan İbrahim Kayık taraftarı maça davet  ettiklerini belirten  Kayık " Diyarbekirspor  takımımızı  Pazar günü  Atatürk Stadyumunda   Esenler Erokspor karşısında yalnız bırakmayalım. Takımımıza  destek olalım.  Her iki Takım açısında zor bir karşılaşma olacak onun için    Futbolcularımız sahada kendilerine yakışan mücadeleyi ortaya koyup, Taraftarlarımızın desteğiyle 3 puanı alıp, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

 

 




Bu haber 490 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI