Bugun...



İmam hatip öğrencilerinden "Her güne 360 iyilik"

Kahta İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Hadis-i Şerif ışığında günde en az 360 iyilik yapmayı planlıyor.

facebook-paylas
Tarih: 29-02-2024 20:30


 

 

Kahta Müftülüğü ile Kahta İmam Hatip Ortaokulu, "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında, gün içinde her bir öğrenci en az 360 iyilik adı altında bir çalışma gerçekleştirdi.

Bir insanın sabah uyandığında 360 eklemi için 360 iyilik yapması gerektiğini ifade eden Hadis-i Şerif ışığında hareket eden öğrenciler çevreye ve kendilerine iyilik yapmış olacak.

Kahta İlçe Müftüsü, vaizler ve manevi danışmanlardan oluşan bir ekip, sınıf sınıf gezerek öğrencilere program hakkında bilgi verdi. Her bir öğrencinin gün içinde 360 iyilik yapması hedeflenen projeyle temizlikten selamlamaya, hoşgörüden yardımseverliğe, öğretmene saygıdan sıla-i rahime, yerdeki çöpü kaldırmaktan yaşlılara saygıya kadar birçok iyiliğin yapılabileceği vurgulandı. Öğrencilerin yapacakları iyilikleri not etmek üzere okul idaresi tarafından bloknotlar dağıtıldı.

İlçe Müftüsü Rıfat Çevik bu projenin sağlıklı uygulanması sonucu temiz bir okula, güzel bir ortama ve yardımsever bir çevreye kavuşmasına vesile olacağını ifade etti.

Okul Müdürü Mahmut Turan ise, çalışmaya katılan müftülük personeline, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.




Bu haber 275 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Eğitim Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI