Bugun...



Amedspor’da Futbolcular Birer birer Ayrılıyorlar

Amedspor'da Konğre Belirsizliği yaşanırken Futbolcular birer birer Ayrılıyorlar . daha önce Başarılı futbolcu Mehmet Alaeddinoğlu’nun takımdan ayrılmasının ardından sahada gösterdiği performansıyla dikkat çeken kaleci Cantuğ Temel’de takımdan ayrıldığını açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 08-06-2023 00:30

Amedspor’da Futbolcular Birer birer Ayrılıyorlar

Taşkın Civelek

Başarılı kaleci veda etti

Şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonu hayal kırıklığıyla kapatan Amedspor'da yaprak dökümü devam ediyor. Kaptan Mehmet Alaeddinoğlu’nun ardından bir oyuncu daha takımdan ayrılacağını açıkladı.

İki sezondur Amedspor forması giyen 28 yaşındaki Temel, ligde toplamda 34 maçta 36 gol yedi. Temel, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Hakkınızı helal edin

"Hayatımda unutmayacağım 1,5 yıl... Diyarbakır'da bulunduğumuz bu süre içerisinde çok güzel insanlar tanıdım, eşim ve ben çok güzel dostluklar edindik, bir çok şey yaşadık hep beraber.. Tüm Diyarbakır halkına, başkanımız Selahattin Yıldırım’a da çok teşekkür ederim. Bulunduğum ilk günden son güne kadar varlığını hep hissettirdi.. Benim bir hakkım varsa herkese helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin, Diyarbakır hayatımda her zaman çok önemli olacak.. Daha güzel günlerde görüşmek üzere "




Bu haber 861 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI