Bugun...



Hüda Par, 5 İlçe Belediye Başkan Adayını Daha Tanıttı

HÜDAPAR Diyarbakır İlçe Adaylarını Açıkladı ve Desteklerini İfade Etti

facebook-paylas
Güncelleme: 16-02-2024 19:04:29 Tarih: 16-02-2024 18:54

Hüda Par, 5 İlçe Belediye Başkan Adayını Daha Tanıttı

 

 

Yasin GÜLER - Hüda Par, yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını sürdürürken, 5 ilçe belediye başkan adayını kamuoyuyla paylaştı. Parti yetkilileri, adaylarını titiz bir seçim sürecinin ardından belirlediklerini ve bu adayların ilgili ilçelerdeki hizmet anlayışını ve değerlerini temsil edeceklerini belirtti.

Bu kapsamda, Bağlar ilçesi için Cengiz Aydın, Cüngüş ilçesi için Mehmet Güldoğdu, Kulp ilçesi için Mehmet Sekan Gündüz, Kocaköy ilçesi için Uğur Akdemir ve Dicle ilçesi için Ali Göçtürk, Hüda Par'ın belediye başkan adayları olarak belirlendi. Parti sözcüleri, her bir adayın bölgesel ihtiyaçları ve toplumsal beklentileri dikkate alarak seçildiğini vurguladı.

Hüda Par liderleri, adaylarının tecrübeli, donanımlı ve halkın güvenini kazanmış isimler olduğunu ifade ederken, seçim sürecinde adaylara ve partiye desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti. Partinin hedefi, ilgili bölgelerdeki toplumsal refahın artırılması ve vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik etkili çözümler üretilmesidir.

Bu açıklamanın ardından, Hüda Par taraftarları ve ilgili kesimler, adaylarına destek mesajları göndererek seçim sürecine olumlu bir başlangıç yapmayı hedefliyor.




Bu haber 1242 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI