Bugun...



HÜDA PAR Bağlar İlçe Belediye Başkan Adayı Cengiz Aydın, Mahalle Ziyaretleriyle Halkla Buluştu

Alatosun, Gömmetaş ve Akçimen Mahallelerinde Destek ve Projeler Hakkında Bilgilendirme Yapıldı

facebook-paylas
Tarih: 04-03-2024 00:25

HÜDA PAR Bağlar İlçe Belediye Başkan Adayı Cengiz Aydın, Mahalle Ziyaretleriyle Halkla Buluştu

 

 

Yasin GÜLER - HÜDA PAR'ın Bağlar İlçe Belediye Başkan adayı Cengiz Aydın, seçim kampanyası kapsamında Alatosun, Gömmetaş ve Akçimen mahallelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkla bir araya geldi. Mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda buluşan Aydın ve beraberindeki heyet, vatandaşların sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı.

Ziyaretlerin ardından HÜDA PAR Diyarbakır'ın resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntülerde, aday Aydın'ın mahalle sakinleriyle yaptığı sohbetlere ve vatandaşların ilgisine tanıklık edildi. Aday, halkın seçim sürecindeki desteğine teşekkür ederken, projeleri hakkında da detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Yapılan açıklamada, "Seçimlerde destek talebinde bulunan adayımız, mahalle sakinlerine yönelik projelerimiz hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu. Halkımızın katılımı ve desteğiyle, Bağlar ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerine yer verildi. Bu ziyaretler, adayın halkla iç içe bir kampanya yürüttüğünü ve vatandaşların beklenti ve ihtiyaçlarını dikkate alarak hareket ettiğini gösteriyor.




Bu haber 787 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI