Bugun...



AYKUT ÖZER EN AZ GOL YİYEN KALECİ

Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor'un kalecisi Aykut Özer, grubunda en az gol yiyen kaleci unvanına sahip

facebook-paylas
Güncelleme: 17-04-2024 19:36:07 Tarih: 17-04-2024 19:20

AYKUT ÖZER  EN AZ GOL YİYEN  KALECİ


Taşkın Civelek 

Kırmızı Grup'ta lider durumda bulunan Amedspor, devre arasında Serdar Bozkurt'tan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Mesut Bakkal, yaptığı transferler ve sihirli dokunuşlarıyla Amedspor'u şampiyonluk potası içerisinde tuttu. Ligin bitimine 3 hafta kala en yakın rakibi lig ikincisi Kastamonuspor'un 6 puan önünde, 77 puanlı liderliğini sürdüren Amedspor, hafta sonu konuk edeceği Iğdırspor hazırlıklarını sürdürüyor.
Geçen sezon Samsunspor’dan transfer edilen Türk uyruklu Alman Vatandaşı da olan kaleci Aykut Özer (31), defanstaki arkadaşlarıyla uyum içerisinde iyi performans sergiliyor İlk devrede Serdar Bozkurt yönetiminde çıktığı 19 maçta Amedsporlu futbolcular rakip takım kalesine 26 gol Atarken , Aykut Özer'in koruduğu kalede ise 13 gol gördü. İkinci devrede oynanan 15 maçın 2'sinde prosedür gereği formasını genç kaleci Kaan Doğan'a bırakan Aykut Özer, forma giydiği 13 maçta toplam 11 gol gördü. İkinci yarıda oynanan 15 maçta ise Amedspor takım olarak rakip kalelere, 46 gol atmayı başardı.




Bu haber 245 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI