Bugun...



HÜDA PAR Diyarbakır BB Başkan Adayı Dinç, halk buluşmalarına devam ediyor

HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, seçim çalışmaları kapsamında halk buluşmalarına devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 17-02-2024 18:12

HÜDA PAR Diyarbakır BB Başkan Adayı Dinç, halk buluşmalarına devam ediyor

Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına hızla devam eden HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, Ergani ilçesine bağlı Kabasakal ve Karpuzlu köylerini ziyaret ettiler.

HÜDA PAR Ergani İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Haksever ve beraberlerindeki heyetle köy ziyaretleri gerçekleştiren Dinç, vatandaşların beklenti ve sorunlarını dinledi. Mahalle sakinlerinin yoğun teveccühü ile karşılanan Dinç, yaşlıların hayır dualarını alarak, çocuk ve gençlerle yakından ilgilendi.

Sıcak ve samimi bir ortamda köylülerle taziye evinde bir araya gelen Dinç, burada köy sakinlerine hitaben konuşarak yerel seçimlerin önemini vurguladı.

“Birileri milletin oyunu çantada keklik sanıp bu memlekete hizmet etmiyor”

Memlekete huzurun, güvenin, kardeşliğin gelmesi için HÜDA PAR’a ihtiyaç olduğunu belirten Dinç,
“Bu seçimde artık bazı şeyleri değiştirelim. Bu memlekete huzurun, güvenin, kardeşliğin gelmesi için HÜDA PAR’a ihtiyaç var. Biz görüyoruz memleketimizde yıllardır siyasi partiler seçimden önce çıkarlar kaldırımları düzeltirler, sağı solu toparlarlar. HÜDA PAR’ın böyle bir anlayışı yok. HÜDA PAR bu güne kadar sadece seçimden önce değil sürekli sahalarda memleketin sorunlarıyla ilgileniyordu. Sizden biriyiz. Bizim belediye başkan adaylarımız sizin tanıdığınız, elinizi tutmuş olduğunuz birileridir. Vatandaşların bugün seçtikleri yetkililerin çoğu onlardan uzaktır. Seçiliyorlardı, ondan sonra biz onları görmüyorduk.  Birileri milletin oyunu çantada keklik sanıp bu memlekete hizmet etmiyor. Biz bu sefer HÜDA PAR deyip bunu değiştirelim. 12 yıla yakınıdır biz seçim sahasında geziyoruz. Şuan milletvekiliyim ama milletvekili olmadan öncede milletin sorunlarıyla ilgileniyordum. Milletvekili olmadan öncede her hafta bir yerde sorun, sıkıntı varsa oraya gidip sorun ve sıkıntılarla ilgilenip yetkililere aktarıyordum. Biz sorun ve sıkıntıları dilete getirirken, dilimize dikkat ediyorduk. Biz diğer siyasi partiler gibi yapamayız. Yaptığımız açıklamaların sonucunda bazı sorunlar çözülüyordu.
Bizim derdimiz sıkıntı ve sorunların çözüme kavuşmasıdır. Hangi yola sıkıntı ve sorunlar çözülüyorsa o yoları denedik.” ifadelerini kulandı.

“Toplum mevcut oy verdiği partilerden rahatsız”

Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını çözme noktasında çok çalışacaklarını belirten Dinç, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Her zaman ve şarta yerel seçimlerin önemli olduğunu belirten dinç
Daha önce bizim bir sloganımız vardı, ‘Mecliste söyleyecek sözümüz var’ diye. Meclise gittiğimizden beri biz hiç yerimizde oturmadık. Vatandaşın sorun ve sıkıntılarını, il il,  ilçe ilçe, köy köy gezdik bu sorun ve sıkıntıları çözmek için uğraştık. Yolda giderken bile gördüğümüz sorun sıkıntılar için ya bakanlığı arıyoruz ya yetkilileri arıyoruz işte şurada şu problemler var diye. Allah’a hama olsun elimizdeki imkânlarla çoğu problemleri çözüyoruz. Yerel seçimler gerçekten çok önemli. Yerel seçimler direk kendi imkânlarınızla hizmete dokunacağınız seçimlerdir. Biz bu seçimde oyumuzu HÜDA PAR’a vereceğiz kardeşlerim. Toplum mevcut oy verdiği partilerden rahatsız. Ankara’da oy denen bir put var, kimin oyları çoksa o etkili. Biz bu seçimde bu putu kırmak istiyoruz ki sözümüzün etkisi olsun. Bize diyorlar ki çok doğru, çok etkili konuşuyorsunuz ama oylarınız ne kadar? Bu seçimde kardeşlerimiz bir oy deyip geçmeyin çalışın.”

“Vatandaş bize rahat bir şekilde ulaşabilecek”

“HÜDA PAR’ın ilkesi, çalışması, programı, duruşu gösteriyor ki HÜDA PAR sıradan bir parti değildir” diyen Dinç, konuşmasını şu cümlelerle noktaladı: “Biz diyoruz ki İslam’ı ölçü alana bir partiyiz. Bir kardeşimizle görüştüm, dedim ki sizi meclis üyesi yapalım, oda dedi ki ‘bu konuda benden ne istersiniz başkanım?  Bende dedim ki, ben senden bir şey istemiyorum. Rabbim ne istiyorsa senden, bizde senden onu istiyoruz.  Allah’ın sana haram kıldığını haram, helal kıldığını helal göreceksin. Allah’ın adaletli ol dediği yerde adaletli olacaksın. Eğer bunu kabul ediyorsan beraber hareket edelim. O kardeşimiz bana bakıp şunu söyledi, ‘ben bu yola kurban olayım.’ Bizim ölçümüz budur. Bu ölçü bize çok sorumluluk ve mesuliyet yüklüyor. Biz burayı aldığımızda buraya hizmet edeceğiz. Biz şov yapmayacağız. Sokaklarında tutun, mahallerine ve köylerine kadar sorun ve sıkıntılar neyse tek tek masaya yatırarak çözeceğiz. Bize rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz.”




Bu haber 787 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI