Bugun...



HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever, Spor ve İyilik İçin Ziyaretlerde Bulundu

Diyarbakır'da 639 Spor Kulübü ve Umut Kervanı'nı Ziyaret Ederek Destek Verdi

facebook-paylas
Güncelleme: 21-05-2024 14:46:51 Tarih: 21-05-2024 14:29

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever, Spor ve İyilik İçin Ziyaretlerde Bulundu

 

 

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever, şehirdeki spor ve iyilik faaliyetlerini desteklemek amacıyla önemli ziyaretler gerçekleştirdi. Gülsever'in liderliğindeki heyet, öncelikle Diyarbakır 639 Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Kulüp binasında antrenör Ali Demirbaş ve kulüp yöneticileriyle bir araya gelen Gülsever, kulübün faaliyetleri hakkında detaylı bilgi aldı ve sporcuların başarılarından gurur duyduklarını ifade etti.

Ardından, Gülsever ve beraberindekiler, Diyarbakır Umut Kervanı'nı ziyaret etti. Kervanın başkanı Abdülhakim Demir ile bir araya gelen heyet, kervanın sosyal yardım faaliyetleri ve iyilik projeleri hakkında bilgi aldı. Gülsever, kervanın topluma olan katkılarını takdirle karşıladı ve destek sözü verdi.

Her iki ziyarette de Gülsever, sporun ve iyiliğin toplumu bir araya getiren önemli unsurlar olduğunu vurgulayarak, yapılan çalışmalarda başarılar diledi ve desteklerinin devam edeceğini belirtti. Bu ziyaretler, sporun ve sosyal yardımların önemine dikkat çekerken, HÜDA PAR'ın toplumun farklı alanlarındaki faaliyetlerine verdiği önemi de gözler önüne serdi.




Bu haber 793 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI