Bugun...



Hüda Par Heyeti, Bağlar İlçesi Esnafının Sorunlarını Dinliyor

Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde Sıcak Karşılama

facebook-paylas
Tarih: 02-03-2024 00:26

Hüda Par Heyeti, Bağlar İlçesi Esnafının Sorunlarını Dinliyor

 

 

Yasin GÜLER - Bağlar İlçe Belediye Başkan adayı Cengiz Aydın önderliğindeki Hüda Par heyeti, Bağlar ilçesi esnafını ziyaret etmeye devam ediyor. Son durağı Selahattin Eyyubi Mahallesi olan heyet, esnafın nabzını tutarak sorunlarını yerinde dinliyor.

Esnaf ziyaretleri sırasında Bağlar ilçesinin ticaret hayatının nabzını yoklayan heyet, esnafların karşılaştığı sorunları dinleyerek çözüm önerileri sunuyor. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Hüda Par heyeti, mahalle sakinlerinin beklenti ve isteklerini de not alarak seçimlerde vaat ettikleri projeler hakkında bilgi veriyor.

Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde gerçekleştirilen bu ziyarette, vatandaşlar ve esnaflar heyete büyük bir ilgi gösterdi. Mahalle sakinleri, Hüda Par heyetinin yaklaşımını olumlu bulduklarını belirterek, çalışmalarının devam etmesini istediklerini dile getirdi.

Hüda Par heyeti, Bağlar ilçesindeki her mahalleye eşit ve adil bir şekilde hizmet götürme sözü vererek, esnafın ve vatandaşların desteğini almaya devam ediyor. Başkan adayı Cengiz Aydın ve beraberindeki heyet, esnaf ziyaretlerinin ardından diğer mahallelere de yönelerek Bağlar ilçesinin her kesiminin taleplerini ve beklentilerini dikkate almayı sürdüreceklerini ifade ettiler.




Bu haber 531 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI