Bugun...



İbrahim Halil Er Çermik İlçesi Belediye Başkanlığı İçin Aday Açıklamasında Bulundu

Çermik, 2024 yerel seçimleri için İbrahim Halil Er'i Belediye Başkanlığı için aday gösteriyor.

facebook-paylas
Tarih: 22-11-2023 20:36

İbrahim Halil Er Çermik İlçesi Belediye Başkanlığı İçin Aday Açıklamasında Bulundu

Yasin GÜLER –

Diyarbakır'ın tarihi ve kültürel zenginlikleriyle öne çıkan Çermik ilçesinde gerçekleştirilecek olan 2024 yerel seçimleri öncesinde, İbrahim Halil Er, Çermik Belediye Başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı. Bugün düzenlenen basın toplantısında, Çermikli hemşehrileriyle buluşan Er, duygu dolu bir konuşma yaparak seçim sürecinde ilçeyi daha da ileriye taşıma hedeflerini paylaştı.

Er, konuşmasında, "Sayın Çermikli hemşehrilerim, bugün burada sizlerle bulunmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum. Ben, İbrahim Halil Er, Çermik ilçemizin daha yaşanabilir, daha güzel bir geleceği için sizlere hizmet etmek için buradayım. Çermik, tarih kokan sokakları, sıcacık insanları ve doğal güzellikleriyle ünlü bir ilçemizdir. Ancak, hep birlikte daha da ileriye gitmek, potansiyelimizi en üst seviyeye çıkarmak zorundayız. Benim amacım, Çermik'i daha modern, daha yenilikçi ve daha sağlıklı bir yer haline getirmektir. Eğitimden sağlığa, altyapıdan kültür-sanata kadar her alanda kapsamlı projelerle Çermik'i daha ileriye taşıyacağımı söz veriyorum. Sizlerle birlikte, katılımcı bir yönetim anlayışıyla ilçemizi daha da güçlendireceğiz. Herkesin sesini duyacağı, sorunlarına çözüm bulacağı bir yönetim için buradayım. Sizlerin desteğiyle, birlikte el ele vererek Çermik'i daha aydınlık yarınlara taşıyacağız. Çermik için, birlikte çalışmak ve birlikte başarmak adına bana güvenin. Sizlerle birlikte Çermik'i daha güzel günler bekliyor. Teşekkür ederim." dedi.

İbrahim Halil Er'in siyasi hayatı, babası Muhammed Emin Er'in yanında başlamış olup, Fazilet Partisi Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olarak aktif bir rol üstlendi. Daha sonra yurt dışında bulunan Er, dönüşünde yazarlık, araştırmacılık ve gazetecilik alanlarında faaliyet gösterdi. Anadolu Ajansı'nın Çad temsilciliği görevini de üstlenen Er, bu süreçte edindiği deneyimleriyle Çermik'i daha iyi bir geleceğe taşıma misyonunu üstlendi.

Eğitim hayatında Gaziantep, Ankara ve İstanbul'da çeşitli okulları tamamlayan Er, Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Tarih alanında yüksek lisans, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde Hadis alanında doktora programlarını başarıyla tamamladı. Arapça, Farsça, İngilizce, Fransızca ve Kürtçe dillerini bilen Er, halen Milli Eğitim Bakanlığı'nda uzman olarak görev yapmaktadır.

Er'in birçok eseri, Türkiye ve yurtdışında büyük ilgi görmüş ve çeşitli dillere çevrilmiştir. Aynı zamanda çeşitli dernek ve vakıflarda üyelikleri bulunan İbrahim Halil Er, evli olup iki oğul babasıdır. Çermikli hemşehrilerinden aldığı destekle, Er, Çermik'i daha yaşanabilir, daha güzel bir ilçe haline getirme vizyonuyla seçim sürecine girmeye hazırlanıyor.




Bu haber 4410 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI