Bugun...



DİCLE ELEKTRİK VE DEPSAŞ ENERJİ’DEN “10 YILIN YOLCULUĞU” REKLAM KAMPANYASI

Eksim Holding çatısı altında faaliyet gösteren Dicle Elektrik ve DEPSAŞ Enerji, 10. yıllarını “Bu Emeğe Değer” ve “Aramızda Bir Bağ Var” kampanyaları ile kutladı. Etkili anlatım, zengin görsel öğeler ve dikkat çekici efektlerle desteklenen her iki reklam filmi; Dicle Elektrik'in toplumsal fayda odaklı, DEPSAŞ Enerji'nin ise insan merkezli hizmet anlayışına odaklanıyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-12-2023 17:30:26 Tarih: 25-12-2023 17:27

DİCLE ELEKTRİK VE DEPSAŞ ENERJİ’DEN “10 YILIN YOLCULUĞU” REKLAM KAMPANYASI

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin 6 ilinde kayıpsız, kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtımı anlayışıyla elektrik dağıtım hizmeti veren Dicle Elektrik ve sürdürülebilirlik odaklı proaktif yaklaşımıyla tedarik hizmeti veren DEPSAŞ Enerji, 10’uncu yılını iki reklam kampanyası ile kutladı. Eksim Holding'in çatısı altında yürütülen müşterek reklam kampanyası, Dicle Elektrik'in toplumsal faydaya yönelik, DEPSAŞ Enerji'nin insan merkezli hizmet anlayışına odaklandı. Reklam filmleri etkili anlatım, müzikler, zengin görsel öğeler ve dikkat çeken efektlerle hazırlandı.

Dicle Elektrik: “Bu Emeğe Değer”

Dicle Elektrik, bölgesinde hizmete başlamasının 10’uncu yılını "Bu Emeğe Değer" temasıyla kutlayarak entegre bir iletişim kampanyasını başlattı. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki altı ilde kayıpsız, kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtımı vizyonuyla hizmet veren dağıtım şirketinin toplumsal faydaya yönelik hizmet anlayışına odaklanan reklam filmi, hem online hem de offline mecralarda yer alıyor. Reklam filminde Dicle Elektrik’in 10 yılda 30 milyar TL üzerinde yatırım yaptığı, eğitime destek projeleri, 125 binden fazla çiftçiye sürdürülebilir tarım projeleri desteği, kesintisiz hizmet ve ülke ekonomisine olan katkı aktarılıyor.

 İzlemek için: https://twitter.com/DicleElektrikAS/status/1738108531113373955

DEPSAŞ Enerji: “Aramızda Bir Bağ Var”

Sürdürülebilirlik odaklı proaktif yaklaşımıyla elektrik tedariki hizmeti sunan DEPSAŞ Enerji ise 10’uncu kuruluş yıl dönümünü "Aramızda Bir Bağ Var" temasıyla kutluyor. Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, Batman, Siirt ve Şırnak'ta 2 milyondan fazla aboneye elektrik tedarik hizmeti veren DEPSAŞ Enerji, kampanya ile insan merkezli hizmet anlayışını gözler önüne seriyor. Reklam filminde yenilenebilir enerji kaynaklarından üretilen enerjinin milyonlarca haneye ulaştırıldığı, tüm Türkiye’ye enerji tedarik imkanı ve gençlerin sportif faaliyetlerde bulunmasına verilen destek aktarılıyor.

 

 

 

 




Bu haber 411 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Ekonomi Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI