Bugun...



"İddialar Üzerine Diyarbakır İl Milli Eğitim Yemek İhalesi Süreci Gündemde"

"Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yemek hizmetleri ihalesi süreci, siyasi bir boyut kazandı. İddialara göre, AK Parti'ye bağlı bir vekilin, ihale süreci hakkında ilçe kaymakamıyla iletişime geçtiği öne sürüldü. İlçe kaynaklarına dayandırılan bilgilere göre, ilçe kaymakamı, telefon yoluyla ilçe milli eğitim müdürüyle görüşerek ihale süreci hakkında bilgi verdi. Ancak bu görüşmenin detayları henüz tam olarak aydınlatılamadı.

facebook-paylas
Tarih: 23-08-2023 18:43


Konuyla ilgili olarak yapılan ilk açıklamada, kaymakamın ilçe milli eğitim müdürüne ihale sürecinin yaklaştığını ve dikkatli olunması gerektiğini ilettiği belirtildi. Ancak bu iletişimin yalnızca rutin bir bilgilendirme mi yoksa başka amaçlar taşıyan bir temas mı olduğu belirsizliğini koruyor.

Haber, yerel medyanın ve kamuoyunun büyük ilgisini çekti. Şeffaflık ve eşit rekabet ilkesinin önemine vurgu yapan uzmanlar, bu tür iddiaların titizlikle araştırılması gerektiğini ifade etti. İhale süreçlerinin tarafsızlıkla yürütülmesi ve kamunun güvenini zedeleyecek her türlü durumun önüne geçilmesi gerektiği belirtildi.

Öte yandan, ilgili vekil veya yetkililerden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Konunun yakından takip edildiği ve daha fazla ayrıntının ortaya çıkmasıyla birlikte olayın boyutunun netleşeceği ifade ediliyor.

Yerel ve ulusal düzeydeki yetkililerin konuya ilişkin inceleme başlatması bekleniyor. Kamuoyu, konunun aydınlatılmasını ve adil bir şekilde sonuçlandırılmasını bekliyor."




Bu haber 2723 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI