Bugun...



Amedspor, iskenderunspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Amedspor, TFF 2. Lig'in 5. haftasında 23 Eylül Cumartesi günü sahasında İskenderunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 20-09-2023 17:58

Amedspor, iskenderunspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Taşkın  Civelek

Yeşil- Kırmızılı , Ekip  Atatürk Stadyumun’da  , teknik direktör  Serdar Bozkurt yönetimindeki  Futbolcular antrenmanda pas çalışması yaptı.Antrenman, yarı sahada gerçekleştirilen taktik mücadelesinin ardından tamamlandı.

Amespor'da teknik direktör  Serdar Bozkurt, iyi bir futbolla güzel sonuç almak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Bozkurt, "Her maç kazanmak için sahaya çıkıyoruz Kendi sahamızda iyi bir Futbol, iyi mücadele ve güzel bir sonuç için maça çıkacağız. Bugün taktik antrenmanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz Performansımızı yukarı çekmemiz lazım. Hafta boyunca bunun çalışmasını yapıyoruz. Bugün de bir savunma çalışması yapacağız. Bunu çalışarak konsantrasyonumuzu yükselterek sorunumuzu çözümleyeceğiz." diye konuştu.

Teknik Direktör Serdar Bozkurt, "İskenderunspor ile oynayacağımız karşılaşmanın hazırlıklarına başladık.  Şu anda eksik oyuncumuz yok ve çalışmalarımızı tam kadro olarak sürdürüyoruz. Uzun bir aradan sonra Cumartesi günü kendi seyircimizin önüne çıkacağız.İnşallah güzel bir mücadele sonrasında alacağımız güzel bir sonuçla taraftarlarımızı mutlu ederiz" şeklinde konuştu.




Bu haber 546 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI