Bugun...



İmza Kampanyası Erişime Kapatıldı

İsrail'e Giderek Soykırım Suçuna Ortak Olanların Yargılanması İçin Başlatılan İmza Kampanyası Erişime Kapatıldı

facebook-paylas
Güncelleme: 11-06-2024 11:35:33 Tarih: 11-06-2024 11:32

İmza Kampanyası Erişime Kapatıldı

 

 

Yasin GÜLER - Yasa tasarısı ile ilgili kampanyanın kapatılmasının ardından sosyal medyada tepki yorumları yapıldı

Türkiye'den İsrail'e giderek soykırım suçuna ortak olan siyonistlerin yargılanması ve vatandaşlıktan çıkarılması için verilen yasa tasarısı ile ilgili başlatılan imza kampanyası erişime kapatıldı. Kampanya, kısa sürede geniş bir destekçi kitlesi toplamış ve kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Ancak, kampanyanın erişime kapatılmasıyla birlikte sosyal medyada tepki yorumları gelmeye başladı.

Kampanyanın kapatılmasının ardından sosyal medyada pek çok kullanıcı, durumu eleştirerek "Böylelikle bir siyonist daha rengini belli etti. Change TR" şeklinde yorumlar yaptı. Bu yorumlar, kampanyanın kapatılmasının arkasında siyasi bir motivasyon olup olmadığı sorusunu gündeme getirdi.

Kampanyanın kapatılma nedeni hakkında ise resmi bir açıklama yapılmadı. Change.org Türkiye yetkilileri, konuyla ilgili sessizliğini koruyor. Bu durum, kampanyayı destekleyenler arasında daha fazla spekülasyona yol açtı.

Yasa tasarısı, Türkiye'den İsrail'e giderek Filistinlilere karşı işlenen suçlara ortak olan kişilerin yargılanmasını ve vatandaşlıktan çıkarılmasını öngörüyordu. Kampanya, bu kişilerin cezalandırılması gerektiğini savunanlar tarafından büyük bir ilgi görmüş ve desteklenmişti.

Bu gelişmeler, Türkiye'de ve uluslararası platformlarda dikkatle izleniyor. Kampanyanın kapatılması, ifade özgürlüğü ve demokratik katılım açısından önemli tartışmaları da beraberinde getirdi. Tepkiler, kampanyanın yeniden açılması ve adaletin sağlanması yönünde taleplerin artmasına neden olabilir.




Bu haber 592 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI