Bugun...



DİYARBAKIR'DA MESLEKİ EĞİTİM ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!!

Diyarbakır’da Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerimizin katılımıyla düzenlenecek olan etkinlik, 7 Haziran 2023 tarihinde Park 75'te gerçekleştirilecek.

facebook-paylas
Tarih: 07-06-2023 10:17

DİYARBAKIR'DA MESLEKİ EĞİTİM ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!!

Diyarbakır'da mesleki eğitim alanında faaliyet gösteren 62 Meslek Lisesi, öğrencilerinin büyük emeklerle ortaya çıkan ürünlerini sergilemek üzere Mesleki Eğitim Tanıtım Şenliği'nde bir araya geliyor. Etkinlik, 7 Haziran 2023 Çarşamba günü Park 75'te gerçekleştirilecektir.

Şenlikte meslek liselerinde eğitim gören öğrencilerin başarılı çalışmaları sergilenecek. Sergilerde; spor, güzel sanatlar, yiyecek-içecek, mobilya ve kuaförlük gibi çeşitli mesleklerdeki eğitimlerin ürünleri ve uygulamaları yer alacak.

Mesleki Eğitim Tanıtım Şenliği'yle, 8. sınıf öğrencilerine meslek liselerini tanıtarak daha bilinçli tercihler yapmalarının sağlanması amaçlanıyor. Bu vesileyle öğrenciler, farklı meslek dallarını ve eğitim olanaklarını yakından tanıma fırsatı bulacak, gelecekteki meslek seçimlerine yönelik bilinçli kararlar verebilecekler.

İl genelindeki Meslek Liseleri ve Olgunlaşma Enstitüsü katılacağı etkinliğe, Diyarbakır genelindeki 8. sınıf öğrencileri başta olmak üzere çok sayıda vatandaşımızın katılımı bekleniyor.




Bu haber 1050 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI