Bugun...



KAZANAMAZSAK BİZİ ASARLAR

Amedspor, Tff 2 Lig'in 16. haftasında Kastamonuspor ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını Şemhuz Özer tesislerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Teknik Direktör Serdar Bozkurt ve futbolculardan Gökhan Aslan Kastamaonuspor maçı için açıklamalarda bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 01-12-2023 16:48

KAZANAMAZSAK BİZİ ASARLAR

Taşkın Civelek

‘’Kastamonusporla Aramızdaki Puan Farkını Açmalıyız’’

Teknik Direktör   Serdar Bozkurt, "Kastamonu ile oynayacağımız karşılaşmanın hazırlıklarını sıkı biçimde  sürdürüyoruz. Futbolcularımızın Antrenmanda verdiğimiz komutla en iyisini yapıyorlar inşallah  hırslı ve Azimlerini  sahaya  yansıtıp  Taraftarlarımızın önün de 3 puanla  ayrılırız. Ve Namaglup liderliğimizi sürdürürüz. Rakibimiz olan Kastamonu ile puan farkını da  açarız. dedi.

‘’Rakibimizin Oyun Planını Bozacağız’’

Tecrübeli Hoca ‘’Rakibimizle  aramızda 1 puan var. bunu kapatmak için mutlaka kazanmalıyız. Hele Taraftarların önünde  oynuyorsan.Lidere yakışır bir oyun sergilemelisin.  Bu senin açında daha önemlidir. Kastamonuspor Takımın Saha içi organizasyonları ve bir oyun planları var.Ama biz bu oyun planlarını bozmak için sağlı- sollu rakibin üzerine giderek. Bunaltmak istiyoruz. Dedi.

‘’Kastamonuspor Bizim İçin Ciddi Bir Rakibimiz’’

Serdar Bozkurt, ‘’Kastamonuspor bizim açımızdan  Ciddi bir rakip.onun için  dikkatli olmalıyız.ve  Bizim için önemli bir maç olacak.  pazar günü kendi seyircimizin önüne çıkacağız.  İnşallah güzel bir mücadele sonrasında alacağımız güzel bir sonuçla taraftarlarımızı mutlu ederiz" şeklinde konuştu.

Gökhan Alsan: “Bu sezon ligde yenemeyeceğimiz takım yok”

33 yaşındaki orta saha  oyuncusu Gökhan Alsan  sezona iyi  başladık.Pazar günü taraftarlarının önünde oynayacağımız  Kastamonuspor  maçını kazanarak .liderliğimizi  devam ettirmek istiyoruz. İnegölspor maçını değerlendiren  Gökhan Lsan , “Deplasmanda çok güçlü bir rakibe karşı oynadık ve  sahadan  bir  puan aldık. Bu nedenle bu sezonuTakımı Şampiyon yapmaktır.Yine zorlu bir rakibe karşı oynayacağız. Ama bu sene gerçekten çok iyi bir takım olduk. Benim düşünceme göre bu sezon ligde yenemeyeceğimiz takım yok. İnşallah  kendi sahamızda oynayacağımız Kastamonuspor  maçın da galibiyetle ayrılarak.” ifadelerini kullandı.

 




Bu haber 551 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI