Bugun...



TÜRKİYE'NİN KONUŞTUĞU MAÇI DİYARBEKİRSPOR KAZANDI

İki şehir arasında yıllardır devam eden gerilim nedeniyle gözlerin çevrildiği ve Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu kararıyla "güvenlik" gerekçesiyle Pazar'dan Salı gününe alınarak seyircisiz oynatılan karşılaşmada Diyarbekirspor, Bursaspor'u 2-1 mağlup etti. Diyarbekirsporlu fuıtbolcular, ikinci golden sonra Bursasporla özdeşleşen timsah yürüyüşü yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 30-04-2024 16:29

TÜRKİYE'NİN KONUŞTUĞU MAÇI DİYARBEKİRSPOR KAZANDI

 

 

Bünyamin Önce Penaltı Kaçırdı, Sonra Harika Bir Gol Attı

2.Lig Beyaz Grup'ta bütün Türkiye'nin merakla beklediği maçta gülen taraf Diyarbekirspor oldu.

Seyircisiz olmasına rağmen yoğun güvenlik önlemleri altında oynanan karşılaşmada Yeşil-Kırmızılı takım 3 puanın sahibi oldu.

Diyarbekirspor, 26.dakikada penaltı kazandı. Bünyamin Yürür kendisinin düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunda topu dışaruı yolladı.

Bünyamin, Bursaspor'u Boş Geçmiyor

Diyarbekirspor, 38.dakikada öne geçti. Bünyamin Yürür, yaklaşık 30 metreden yaptığı aşırtma vuruşla topu ağlara yolladı :1-0.

Sezonun ilk yarısında Bursa'da oynanan ve Diyarbekirspor'un 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan maçta saldırılara maruz kalan Bünyamin, o maçta olduğu gibi bu maçta da gol kaydetti.

Galibiyet Golü Arda Okkan Kurtulan'dan

İkinci yarıda ender gelişen Bursaspor ataklarında 60.dakikada skora denge geldi. Ceza alanına yapılan ortada Kerem Dede arka direkte topu filelere yolladı :1-1.

Daha sonra rakip kaleye yüklenen Diyarbekirspor'un baskısı 79.dakikada sonuç verdi. Ceza alanına yapılan ortada Arda Okan Kurtulan kafayla kaleciyi mağlup ederek skoru ilan etti :2-1.

Bu sonuçla puanını 45'e çıkaran Diyarbekirspor, sezonun son hafta maçında 4v Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Bucaspor 1928 ile karşılaşacak.




Bu haber 352 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI