Bugun...



İskenderun'a Yarın gidiyor

Amedspor, Tff 2. Lig'in 24 Haftasında deplasmanda oynayacağı İskenderunspor maçın hazırlıklarını Tamamlayarak Yarın Öğleden sonra Karayoluyla İskenderun’a gidecek.

facebook-paylas
Tarih: 02-02-2024 17:05

İskenderun'a Yarın gidiyor


Taşkın Civelek

Teknik Direktör  Mesut  Bakkal yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından pas çalışması yapan Yeşil- Kırmızılı ekip Antremanın  son bölümde ise taktik çalışmalar gerçekleştirdi.
Bakkal'ın Aklı İskenderunspor  Maçında
Amedspor teknik direktörü Mesut  Bakkal , İskenderunspor  ile oynayacakları maça ilişkin açıklamada bulundu. Bakkal , “Kazanmak adına da sahada mücadele etmek için  İskenderun deplasmanına inşallah gideceğiz. Allah'ın izniyle puanlarla dönerek taraftarımızı tekrar mutlu etmek istiyoruz” dedi.
Teknik Direktör Mesut  Bakkal , Pazar günü deplasmanda oynayacakları İskenderun  müsabakası hakkında konuşan Mesut Bakkal , maçın zor geçeceğini vurguladı  Bakkal , “ İskenderunspor maçı çok zor. İskenderunspor  organize anlamında çok iyi oynayan ve iyi kadroya sahip olan, sezon başından beri oluşturulmuş güzel bir kadronun üzerine takviyelerle yoluna devam eden iyi bir takım.Çok güzel, keyifli bir maç bizi bekliyor. Futbol adına güzellikleri sergilemeye, oyun anlayışımızı sahaya yansıtmaya, kazanmak adına da sahada iyi  mücadele etmek istiyoruz  ” ifadelerini kullandı.

 




Bu haber 523 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI