Bugun...



İstediğimiz Diyarbekirspor

TFF. 2. Lig Kırmızı Grup’ta Mücadele eden Diyarbekirspor ‘da 3-0 kazanılan Serik Belediyespor karşısında alınan 3 puan Camiayı sevindirdi.

facebook-paylas
Tarih: 29-11-2021 00:22

İstediğimiz Diyarbekirspor

Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Turan İlgin yaptığı açıklamada Serik Belediyespor karşılaşmasından alınan galibiyetten dolayı sevinçliyiz. İnşaallah önümüzdeki maçlarda iyi sonuçlar alarak zirve yarışında bizde varız" dedi.

Turan İlgin, mücadelenin birinci yarısında sergilenen oyun ve üç puan hakkında açıklamalarda bulundu. Serik Belediyespor maçını mutlak suretle kazanmak istediklerini ve bu konuda rakibi iyi analiz ederek mücadeleye hazırlandıklarını söyledi.

Kendilerine yakışan oyunu sahada ortaya koyduklarını aktaran İlgin, ilk yarıda da goller bulduklarını  ve İkinci yarıda Diyarbekirspor’un oyuna ağırlığını koyduğunu ve kalelerinde golü görmelerine rağmen oyunu bırakmadıklarına dikkat çeken İlgin, “Son düdüğe dek elimizden geleni yaptık. Kazandığımız için mutluyuz. Takımı, oyuncuları ve bize destek veren taraftarlarımızı tebrik ediyorum.” dedi.

“BU GALİBİYET İNŞALLAH MİLAT OLACAK”

Teknik  direktör  Aytekin  Yıldırım ise yaptığı  açıklamada, Serik  Belediyespor maçını bu anlamda bir kırılma noktası olarak gördüklerini ifade ederek, " Aldığımız bu galibiyet üzerimizdeki olumsuz tabloyu ortadan kaldırmamızı sağladı. İyi bir oyunla galip gelen takımımızı tebrik ediyorum. Diyarbekirspor'un yeri buralar değil. İnanıyorum ki bu galibiyet bir milat oldu ve bundan sonra üst üste iyi sonuçlar alarak bir an önce hedeflediğimiz üst sıralara yerleşeceğiz" şeklinde konuştu




Bu haber 586 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI