Bugun...



Vali Ali İhsan Su Çınar’da çalışmaları denetledi

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Çınar ilçesinde Büyükşehir Belediyesince yapılan çalışmaları inceledi.

facebook-paylas
Tarih: 01-03-2024 16:14

Vali Ali İhsan Su Çınar’da çalışmaları denetledi

 

 

Vali Su, ilk olarak tarihi Zerzevan Kalesi’nde inşa edilen Ziyaretçi Karşılama Merkezi’ni denetledi. Zerzevan Kazı Başkanı Prof. Dr. Aytaç Çoşkun yürütülen kazı çalışmaları ile ilgili Vali Su’ya bilgi verdi.

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından ilçede yapılan Asri Mezarlık yeri ve itfaiye hangarında yürütülen çalışmaları inceleyen Vali Su, içerisinde havuz ve gençlik merkezinin de bulunduğu kompleksi gezdi, birim amirlerinden projelerde gelinen aşamalarla ilgili bilgi aldı.

Vali Su, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçedeki gençlerin eğitimine katkı sunmak amacıyla kurulan Çınar Bilgievi’ni ziyaret ederek merkezdeki çalışmaları inceledi.

İlçede yeni faaliyete başlayan Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerle bir araya gelen Vali Su, ardından esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşların taleplerini dinledi.

Vali Su, ilçe ziyaretini restorasyonu yapılacak Tarihi Hükümet Konağı’nı inceleyerek tamamladı.

Vali Su’ya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve kamu kurum müdürleri eşlik etti.




Bu haber 268 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI