Bugun...



KARADENİZİN MASTERLERİ DİYARBAKIR'DA AĞIRLANDI.

Kentler arası kaynaşma ve dayanışma adına düzenlenen Masterler organizasyonunda Şener Özdil Masterler ekibi Karadeniz Masterler karmasını konuk etti.

facebook-paylas
Tarih: 11-12-2023 00:35

KARADENİZİN MASTERLERİ DİYARBAKIR'DA AĞIRLANDI.



Seyrantepe Spor tesislerinde  Diyarbakır Master hakemleri başkanı Sadık Kayar ve yardımcılarının yönettiği maç  öncesi iki takımın temsilcileri bir birilerine çiçek, atkı ,kaşgol ve takım formaları takdim ettiler. 
Centilmenliğin ve dostluğun ön planda olduğu maç çok çekişmeli ve zevkli geçti.İki takımın karşılıklı attıkları gollerle maç 4-4 sona erdi.
Maç sonrası Diyarbakır'ın en nezih mekanı olan Gözde Lahmacun ve pide salonunda bir araya gelen iki takımın temsilcileri yemek sonrası düzenlenen sıra gecesinde hep birlikte neşeli bir ortamda Diyarbakır halayı ve karedeniz horonu teptiler.Müzik sonrası
İki takım temsilcileri karşılıklı Plaket ve hediye takdiminde bulunduktan sonra Karadeniz ekibi Diyarbakır'dan alkışlarla uğurlandı.
ŞENER ÖZDİL;MİSAFİRLERİMİZİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR
Organizasyonu düzenleyen Diyarbakır temsilcisi Şener Özdil Masterler başkanı Şener Özdil yaptığı açıklamada;"Karadeniz ekibini kadim şehrimiz  Diyarbakır'da ağırlamak bizim için mutluluktur.Her zaman başımız ve gözümüzün üzerinde yerleri vardır.
İki kentin kaynaşması ve dayanışması adına düzenlediğimiz  bu etkinlikte bizlere misafir olan Karadeniz ekibinin tüm sporcularına,ayrıca organizasyon boyunca sürekli yanımda olup desteğini esirgemeyen sevgili abim Zülküf Yakut,saha tahsisi konusunda Diyarbakır Masterler başkanı Veysi Akar,organizasyonun içinde bulunup destek sunan Örfioğlu Masterler başkanı Hüseyin Güven,Şe-Sa Otomotiv Masterler başkanı Şeyhmus Kaya,Dicle Fırat Masterler başkanı Mahfuz Ayçiçek,Seyrantepe Masterler başkanı Abdullah Selçuk,Şalvarlı morinho lakabıyla fenomenimiz Mehzer Tekçi,Sur bağıvar spor başkanı Şeyhmus Akyıl, Nezih mekanında bizi sıra gecesi müzik eşliğinde en iyi şekilde konuk eden Gözde Masterler başkanı Deniz Yakut ve Şener Özdil Masterler ekibimin bir birinden çok kıymetli sporcu kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her zaman ki sloganımız "Skor için değil Dostluk için spor.
OSMAN BALCI;DİYARBAKIR ANLATILMAZ YAŞANIR
Karadeniz Masterler karması temsilcileri  Osman Balcı ve Şeref Yerebakan yaptıkları ortak açıklamada; "Diyarbakır'ın hem kendisi hem insanı çok güzel  bizleri en iyi şekilde karşılayıp aynı güzellikte uğurladılar.Diyarbakır dışarıdan anlatıldığı gibi değil Diyarbakır gerçekten anlatılmaz ! yaşanır.
Diyarbakır'da misafirperverliği ile bizleri en iyi şekilde ağırlayan bu güzel dostlarımızı dostluğumuzun artarak devam etmesi için bahar ayında Rize'ye bekliyoruz.Bu duygularla Şener Özdil ve Zülküf Yakut kardeşlerimiz başta olmak üzere organizasyonun  tüm bileşenlerine çok teşekkür ediyoruz".




Bu haber 2808 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI