Bugun...



Kassam Tugayları, 233. günde Tel Aviv'i füze yağmuruna tabi tuttu

Kassam Tugayları, siyonistlerin sivillere yönelik katliamlarına tepki olarak Tel Aviv'e yönelik büyük bir füze bombardımanı başlattıklarını duyurdu.

facebook-paylas
Tarih: 26-05-2024 15:20

Kassam Tugayları, 233. günde Tel Aviv'i füze yağmuruna tabi tuttu


    

 

HAMAS hareketinin askeri kanadı Kassam Tugayları, Tel Aviv'e büyük bir füze bombardımanı düzenledi, Gazze Şeridi'ndeki işgal araçlarını hedef aldı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, 2 haftadır işgal ordusunun kuşatma ve saldırısı altında olan Refah'tan atılan Kassam füzelerine yer verildi.

Aralarında Tel Aviv, Petah Tikva, Hod Hasharon'un da bulunduğu 50'den fazla şehir ve kasabada uyarı sirenleri çaldı. Bazı füze parçalarının yerleşim yerine yakın bölgelere düştüğü, yaralıların ve maddi hasarların olduğu bildirildi.

İbrani medyası, sirenlerin kuzey Gazze'ye 100 kilometre ve güney Gazze'ye 130 kilometreden fazla uzaklıktaki Netanya'ya kadar güney bölgelerde çaldığını bildirdi.

İşgal ordusu radyosu, Tel Aviv'de sirenlerin çalıştırılmasının ardından en az 10 füzenin havada vurulduğu iddia etti.

Öte yandan Kassam Tugayları, mücahitlerin savaş hatlarından döndükten sonra Cebaliye'de 5 Siyonist tankı, iki askeri buldozeri ve bir personel taşıyıcısını Yasin-105 ve Tandem roketleriyle ve "Şuvaz" patlayıcısıyla hedef aldıklarını kaydetti.

Kassam Tugayları, Cebaliye kampındaki El Kasaib mahallesine giren düşman kuvvetlerini ağır kalibreli havan toplarıyla hedef aldıklarını aktardı.

Kassam, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Lahiya bölgesinde de bir "Merkava 4" tankını Yasin-105 roketiyle vurduklarını bildirdi.
 




Bu haber 281 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI