Bugun...



Arnavutköyspor hazırlıkları başladı

Haftayı 3 puanla kapatan Lider Amedspor hafta sonu oynanacak olan Arnavutköyspor maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı yenileme çalışmasıyla başladı.

facebook-paylas
Tarih: 24-10-2023 14:32

Arnavutköyspor  hazırlıkları   başladı

 

Taşkın Civelek

 

Teknik Direktör  Serdar Bozkurt yönetiminde Şehmuz Özer  Tesislerinde  saat 16:00’da gerçekleştirilen antrenman Isınma ve top kapma çalışmalarıyla başlayan antrenmanın ana bölümünde gruplar halinde dar alanda çift kale maç gerçekleştirildi.

Anavutköyspor Hazırlıklarına  1 Gün İzin Sonrası Başladı

Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağımız  Arnavutköyspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Teknik Direktör  Serdar Bozkurt , “Arnavutköyspor  hazırlıklarımıza 1 gün izinden sonra  başladık.  Maçtaki yoğunluğu ortadan kaldırıp oyuncularımızı tekrar Arnavutköyspor karşılaşmasına daha iyi hazırlanmamız için önce rejenerasyon dönemini geçirmek. Şimdi de yoğun bir şekilde  antremanlarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Daha iyi futbol oynayan ve iyi mücadele eden bir takım olduklarını belirten Serdar Bozkurt, “Daha iyi futbol oynayan, daha iyi mücadele eden, hem defansif anlamda futbolun gereklerini ortaya koyup hem de ofansif anlamda üretken bir takım olmaya başladık. Bunda özellikle son birkaç haftada oynayan takımın artık beraber oynama alışkanlığını da edinmesi bence biraz da bu oyunun daha istediğimiz gibi olmasını da sağladı.  Deplasmanda oynayacağımız Arnavutköyspor  maçında  en iyi sonuçla dönüp liderliğimizi sürdüreceğiz ” şeklinde konuştu.

İdmanı Yöneticilerde İzledi

 Bazı yöneticilerinde takip ettiği idmanın ardından Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, kısa bir açıklamada bulundu. Elaldı, Geçen hafta sahamızda oynadığımız Isparta32spor maçında aldığımız bu galibiyet bizi liderlik koltuğuna oturttu. Bunu değerlendirmek için Cumartesi  günü deplasmanda karşılaşacağımız Arnavutköyspor maçında alacağımız sonuç bizim açımızdan önemli olup ve liderliğimizi sürdürmek istiyoruz.Puan Cetvelin ikinci  sırasında bulunan rakibimizle olan puan farkımızı 4 ‘e  çıkardık. Mutlaka Arnavutköyspor maçında galibiyetle  ayrılmak istiyoruz. Kesinlikle puan kaybetmek istemiyoruz.Teknik heyetimize ve Futbolcularımıza  güveniyoruz. Dedi.

Deplasman maçlarında puan almayı hedeflediklerini belirten Elaldı, konuşmalarını şöyle tamamladı:

'Lig  bizim için yeni  başladı tüm iç ve dış saha maçlarına kazanmak için çıkacağız. İnşallah bu hedefe de ulaşacağız. Ve bu Takımı El birliğiyle  hak ettiği yere taşıyacağız.' Dedi.




Bu haber 335 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI