Bugun...



Amedsportif'te Termal 1922 Konyaspor mesaisi sürüyor

TFF 2. Beyaz grupta zirve mücadelesi veren Amedspor , hafta sonu sahasında oynayacağı Termal 1922 Konyaspor hazırlıklarına Teknik direktör Aykan Atik Yönetiminde Şehmuz Özer Futbol Tesislerinde başladı.

facebook-paylas
Tarih: 18-11-2021 00:11

Amedsportif'te Termal 1922 Konyaspor mesaisi sürüyor

Yeşil- Kırmızılı ekip  taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. yapılan antrenmana tüm futbolcular katılırken, 5’e 2 ile başlayan antrenman yarı ve tam saha olmak üzere taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

‘’TERMAL 1922 KONYASPOR MAÇIYLA ÇIKIŞA GECEĞİZ ‘’

Amed Sportif Kulüp Başkanı  Selahattin Yıldırım yaptığı  açıklamada , "Gecen hafta deplasmanda oynadığımız Bucaspor 1928 maçında istemediğimiz sonuçla ayrıldık.  Eğer  oradan iyi bir puanla  dönebilseydik lig daha farklı olurdu. Artık bu maçı unutmak istiyoruz. Hafta sonu sahamızda oynayacağımız  Termal 1922 Konyaspor maçıyla  çıkışa geçeceğiz.  Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz" dedi.

‘’KÖTÜ GİDİŞATI DÜZELTMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’’

Termal 1922 Konyaspor maçıyla çıkışa  geçmek istediklerini  söyleyen  Başkan Selahattin Yıldırım, "Kötü gidişati düzeltmek için elimizden geleni yapacağız. Bazen kötü sonuçlar  alabiliyorsun. Bunları düzeltmek bizim elimizde. Taraftarlarımızın desteğiyle  Termal 1922 Konyaspor maçıyla inşallah çıkışa geçeceğiz’’ değerlendirmesinde bulundu.

‘’SON  PASLARDA ETKİLİ OLAMADIK’’

Amed Sportif  Teknik  Direktörü Aykan Atik ise yaptığı  açıklamada, bugüne kadar deplasmanda oynadıkları maçlarda kötü bir oyun ortaya koymadıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Bucaspor 1928 maçında çok iyi oynadık ve net pozisyonlarımız vardı.  Maçın başından son düdüğe kadar galibiyetten başka bir şey düşünmedik. Pozisyonlara girdik. Maalesef son paslarda etkili olamadık. Bunları değerlendirebilseydik çok farklı bir şekilde gelecektik. Böyle oynadığımız maçlar çok. Ama bu maçlardaki şanssızlığımızı kıracağız. Alınan yenilgi bizi üzdü. Ama bizim oradan 3 puanla dönmemiz gerekiyordu. İyi oynayıp ta kaybettiğimiz puanlar ve maçlar vardı. Bunda şanssızlıkla birlikte bizim yaptığımız hatalarında etkili olduğunu söyleyebiliriz. Artık bunların hepsi geride kaldı."

"ÇOK KRİTİK MAÇLARIMIZ VAR"

Ligde oynayacakları çok kritik maçlar olduğunu belirten Atik, "Şimdi önümüzde çok kritik maçlarımız var. Hem lig hem de kupa maçlarımız olduğu için dinlenme şansımız maalesef çok az.  30 Kasım  Salı Ziraat Türkiye Kupası 4 Tur  Müsabakasında  deplasmanda  Süper lig Takımlarından Frapot Antalyaspor ile oynayacağız. 21 Kasım Pazar günü  sahamızda Termal 1922 Konyaspor maçları oynayacağız.  Şu an takımımız iyi durumda. İnşallah bundan sonraki maçlarımızı istediğimiz şekilde bitiririz" diye konuştu.

Hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Termal 1922 Konyaspor  maçını da değerlendiren Atik, "Önümüzde bir Termal 1922 Konyaspor  maçı var. Nasıl bir takım olduğunu iyi biliyoruz.  Bizde iyi bir takımız. Termal 1922 Konyaspor  ile kendi sahanda oynamak daha dikkat gerektiriyor. Hepsinin farkındayız. İnşallah bu sefer taraftarlarımızın da desteğiyle iyi işler yapacağız. Bu maçı iyi bitirmek için maçın başından sonuna kadar ne gerekiyorsa hepsini yapacağız. Bizim pozisyona girmeyeceğimiz hiçbir takım yok.  Bizim için bu durum farketmez. Biz pozisyona gireriz. Bizim için önemli olan bizim o pozisyonları değerlendirmemiz. Defansif açıdan beklenmedik şekilde yaptığımız hatalarda bize sıkıntı oluyor. Onu da yapmamak için çok çalışıyor, çok uğraşıyoruz. O hataları bu maçta inşallah yapmayacağız. Her maçta pozisyonlara girecek kaliteye sahip bir takımız. İnşallah bu maçta da aynısı olacak. Taraftarlarımızın da desteğiyle birlikte  Termal 1922 Konyaspor maçını çok iyi bir şekilde bitireceğimize inanıyorum" ifadelerinde bulundu.

Taşkın CİVELEK




Bu haber 376 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI