Bugun...



“Keremke”nin dördüncü sayısı çıktı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, hizmet ve yatırımlarının yer aldığı aylık haber bülteni “Keremke”nin dördüncü sayısı çıktı.

facebook-paylas
Tarih: 21-10-2021 00:11

“Keremke”nin dördüncü sayısı çıktı

Büyükşehir Belediyesi’nin, kent merkezi ve ilçelerde, yaptığı alt ve üst yapı yatırımları ile spor, eğitim, turizm, kültür-sanat ve hizmetlerine yer verdiği “Keremke” aylık haber bülteninin dördüncü sayısı okuyucuyla buluştu.

Diyarbakırlılar, 32 sayfadan oluşan haber bültenine, dijital ortamda Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sitesinde, alış veriş merkezleri, toplu taşıma araçları, müzeler, gençlik ve kadın merkezleri ile millet kıraathanelerinden de ulaşabilecek. “Keremke” haber bülteni ayrıca belediye personeli aracılığıyla kentin işlek caddelerinde vatandaşlara ve esnafa ulaştırılacak.

Vali Münir Karaloğlu, “Keremke”de kaleme aldığı“Her Dem Genç Kalacak Kadim Şehrimiz”  başlıklı yazısında 16 aydır Diyarbakır’da gece gündüz demeden hizmet yolculuğuna devam ettiklerini kaydetti.

“TEREDDÜTSÜZ YOLA KOYULDUK”

Pek çok alanda hizmet perdelerini araladıklarını belirten Karaloğlu, “Bu kutlu, bu kadim, bu güzel şehrin yarınlarını inşa etmek için tereddütsüz yola koyulduk.” ifadelerini kullandı.

Çalışmaların devam ettiğini vurgulayanKaraloğlu, şunları aktardı: “Şehrimizin merkezinden kırsal mahallelerine, köylerine, mezralarına… Onlarca yıldır el değmemiş yollarımızı asfaltladık, yeni yollar, bulvarlar açtık, açıyoruz. Parklar, Millet bahçeleri yaptık yapıyoruz, yapacağız. “

Yeni hizmetler üretirken, kadim şehrin mücevher değerleri üzerine düşen külleri kaldırmayı ihmal etmediklerini kaydeden Karaloğlu, şunları dile getirdi: “Diyarbakır Kalemizin surlarının etrafını temizledik, restorasyon çalışmalarını, Surlarda yeniden dirilişi başlattık. Diyarbakır’ı Dicle ile buluşturacak çok önemli adımları geciktirmeden başlattık.’’

“HER DEM GENÇ KALACAK KADİM ŞEHRİMİZ”

Karaloğlu, yazısını şöyle sonlandırdı: “Gece gündüz demeden, şehrimizi de, gençlerimizin geleceğini de, kendimizi de inşa edeceğiz. Rabbim gönlümüzdeki aşkı artırsın. Bu aşk ile verdiğimizi, vereceğimiz emekleri boşa çıkarmasın. Gül şehri Diyarbakır’ımızı gülistan kılmayı nasip etsin. İnanıyorum ki, biz emek verdiğimiz sürece, gençlerimizin gelecek rüyaları aydınlanacak; her dem genç kalacak kadim şehrimiz…”




Bu haber 404 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI