Bugun...



DEVA Partisinde AK Parti'ye Katıldı

Diyarbakır Bağlar ilçesinde DEVA Partisi'nden AK Parti'ye geçiş yaşandı.

facebook-paylas
Tarih: 03-03-2024 18:42

DEVA Partisinde AK Parti'ye Katıldı

 

 

Yasin GÜLER - Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde siyasi sahnede önemli bir değişim yaşandı. DEVA Partisi'nin Bağlar ilçe teşkilatının Başkanı Haşim Çubuk  kişi partilerinden istifa ederek AK Parti çatısı altına katıldı.

Bu önemli geçiş, AK Parti'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden tarafından vurgulandı. Bilden, bu katılımın kendileri için son derece kıymetli olduğunu belirterek, "Bu amaca inanan tüm hemşerilerimize kapımız açıktır. Tüm hemşerilerimizin yuvası AK Parti'dir." ifadelerini kullandı.

Katılımcılar arasında DEVA Partisi'nin Bağlar İlçe Teşkilat Başkanı Haşim Çubuk'un da bulunması dikkat çekti. Çubuk ve beraberindeki grup, AK Parti'nin Bağlar Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol'un seçim koordinasyon merkezinde düzenlenen törene katıldılar ve AK Parti rozetlerini taktılar.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak da bu önemli geçişin ardından bir konuşma yaparak, Diyarbakır'ın AK Parti belediyeciliğiyle birleşmesini arzuladıklarını dile getirdi. Ocak, yeni katılımcılardan gelecek olan çaba ve gayretin önemine vurgu yaparak, "Bu arkadaşlar kendi bölgelerinde etkili kişilerdir ve çaba göstermeleri bize ciddi katkı sağlayacaktır." dedi.

DEVA Partisi'nin Bağlar İlçe Teşkilat Başkanı Haşim Çubuk ise milletin gücüyle Diyarbakır belediyelerini AK Parti'ye kazandıracaklarına inandıklarını ifade ederek, "Milletimizin gücüyle Diyarbakır'a çok güzel hizmetler getireceğiz." şeklinde konuştu.

Bu anlamlı geçiş, Diyarbakır'ın siyasi dinamikleri üzerinde önemli etkiler yaratabilecek nitelikte görünüyor.




Bu haber 750 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI