Bugun...



Ercüment Coşkuner Amedspor için geldi!

2023 -2024 sezonunda Amedspor Takımına başkan olması beklenen Aziz Elaldı kolları sıvadı, tecrübeli teknik direktör Ercüment Coşkundere’yi kente davet etti.

facebook-paylas
Tarih: 27-06-2023 18:55

Ercüment Coşkuner Amedspor için geldi!


Taşkın  Civelek 

  
Amedspor'da  yapılması gereken kongrede çoğunluk sağlanmadığı için 2 Temmuz tarihine ertelenen genel kurul öncesinde tek başkan aday olması beklenen  Aziz Elaldı, bir yandan şampiyonluğa oynayacak güçlü bir takım oluşturmak diğer yandan kulübün gelecek planlaması ve sağlam bir alt yapı için kolları sıvadı. Sportif direktörlük görevine deneyimli futbol adamı Murat Yiğiter'i getiren Elaldı ve ekibi, teknik direktörlük için önemli adımlar atıyor.

Birçok takımda görev yapan tecrübeli teknik direktör Ercüment Coşkundere ile görüşmek için gelen tecrübeli hocayla anlattıktan sonra  İç ve dış transfer politikasını yeni teknik heyetle istişare edilerek belirlenecek.

Futbolun içinden gelen ve daha önce yöneticilik yapan Aziz Elaldı, kulübün geleceğine yön verecek adımlar atmaya da hazırlanıyor.

Futbolcu izleme komitesi ve alt yapı sistemi için kent içinde bilinen teknik adamların göreve getirilmesi ve bu konuda bir sistem kurulması hedefleniyor.

ERCÜMENT COŞKUNDERE KİMDİR?

1963 Samsun doğumlu Ercüment Coskundere futbolcu olarak Samsun Yolspor, Samsunspor, Giresunspor, Zonguldakspor, Kadıköyspor, Ispartaspor ve Bafraspor formaları giydi. Tecrübeli teknik adam antrenör olarak sırasıyla Çarşambaspor (Yardımcı antrenör ), Ünyespor (Yardımcı antrenör), Pendikspor (Yardımcı antrenör ), Samsunspor, Çerkezköy Belediyespor, Malatyaspor, Samsunspor, Karagümrükspor, Sakaryaspor, Ümraniyespor, Karagümrükspor, Tokatspor, Tuzlaspor, 1928 Bucaspor, Bayrampaşaspor, Kırşehir Belediyespor ve Sakaryaspor takımlarında görev aldı.




Bu haber 1812 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI