Bugun...



HÜDA PAR Milletvekili Demir: Siyaset kurumuna düşen ders halkın gündeminden uzaklaşmamak, yanlışta ısrar etmemektir

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, seçim ve bayram sonrası TBMM ilk oturumunda söz alarak “Siyaset kurumuna düşen ders, bu mesajın muhatabı olduğunu unutmamak, halkın gündeminden uzaklaşmamak, yanlışta ısrar etmemektir. Rövanşist ve marjinal eğilimlere girilmeden, hizmette yarışılan bir dönem diliyorum.” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 16-04-2024 19:41

HÜDA PAR Milletvekili Demir: Siyaset kurumuna düşen ders halkın gündeminden uzaklaşmamak, yanlışta ısrar etmemektir

 

 

31 Mart Mahalli idareler Genel Seçimleri ve Ramazan Bayramı sonrası toplanan TBMM Genel Kurulu’nun ilk oturumunda konuşan HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, seçim sonrası siyaset kurumunun halkın gündeminden uzaklaşmayıp yanlışta ısrar etmemesi gerektiği mesajını verdi.

Demir konuşmasında ayrıca "Seçim öncesinde gerek bize gerek diğer rakiplerimize karşı iftira, hakaret ve edep dışı söz söyleme yarışının da yerini makul, yapıcı ve onarıcı siyasete bırakmasını temenni ediyorum." diyerek yeni döneme ait temennilerini de dile getirdi.

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, TBMM Genel Kurulu’nda gerçekleştirdiği konuşmada şunları söyledi:

"Öncelikle İslam ümmetinin ve aziz milletimizin ve vekillerinin geçmiş Ramazan Bayramı’nı bir kez daha tebrik ediyorum.

Bu oturum aynı zamanda seçimlerden sonraki de ilk oturum. Bu vesile ile seçimlerin ve sonuçlarının memleketimiz için hayırlar getirmesini diliyorum. Sonuçlar göstermiştir ki, iktidarından muhalefetine siyaset kurumu vatandaşından uzaklaşmış, halkın razı gelmediği politikalara yönelmiştir. Halkın basireti de buna tepkisini koymuş gerek tercihini değiştirerek gerek sandığa gitmeyerek önemli bir mesaj vermiştir. Siyaset kurumuna düşen ders, bu mesajın muhatabı olduğunu unutmamak, halkın gündeminden uzaklaşmamak, yanlışta ısrar etmemektir. Rövanşist ve marjinal eğilimlere girilmeden, hizmette yarışılan bir dönem diliyorum. Seçim öncesinde gerek bize gerek diğer rakiplerimize karşı iftira, hakaret ve edep dışı söz söyleme yarışının da yerini makul, yapıcı ve onarıcı siyasete bırakmasını temenni ediyor Genel Kurulu selamlıyorum." 




Bu haber 398 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI