Bugun...



Bakan Özer: İlk önceliğim okulları yüz yüze eğitime hazırlamaktır

Yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Eylül’de okulları açmak için ne gerekiyorsa yapacağız. İlk önceliğim gerekli önlemleri alarak okulları yüz yüze eğitime geçmeye hazırlamaktır." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 07-08-2021 00:10

Bakan Özer: İlk önceliğim okulları yüz yüze eğitime hazırlamaktır

Milli Eğitim Bakanı görevini Ziya Selçuk'tan devralan Mahmut Özer, devir teslim töreninde konuştu. Bu göreve, kendisini layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Özer, son 19 yılda AK Parti iktidarının eğitime çok büyük yatırım yaptığını söyledi. Özer, "Bu zor görevi sayın bakanımızdan devir alırken en büyük avantajım beraber çalışmış olmamızdır. En büyük amacım fırsat eşitliğini sağlamak olacaktır, çok çalışacağız. Eylül’de okulları açmak için ne gerekiyorsa yapacağız. İlk önceliğim gerekli önlemleri alarak okulları yüz yüze eğitime geçmeye hazırlamaktır. Okulların açılması için vakaların sıfırlanmasını bekleyemeyiz. Okulları kapalı tutmak gibi lüksümüz yoktur. Sayın Bakanıma teşekkür ediyorum." dedi.

Ziya Selçuk ise, 10 Temmuz 2018’de başladığı Bakanlık görevinin sonlandığını hatırlatarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti, Mahmut Özer'e yeni görevinde başarılar diledi.




Bu haber 497 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Eğitim Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI