Bugun...



HÜDA PAR depremzedeleri yalnız bırakmıyor

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Nurdağı ilçesinde depremzede esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 30-12-2023 00:25

HÜDA PAR depremzedeleri yalnız bırakmıyor

 

 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yakınları vefat eden, yaralanan, ev ve işyerleri yıkılan vatandaşlara yönelik destek ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR, depremzedeleri yalnız bırakmıyor.

Depremin ilk gününden itibaren teşkilatlarını sahada konumlandıran ve tüm imkânları seferber eden HÜDA PAR, kaldıkları konteyner kentlerde depremzede vatandaşları yalnız bırakmayıp ziyaret ediyor, sorunları yerinde görüp çözüm üretiyor.


HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, HÜDA PAR Nurdağı İlçe Başkanı Osman Duran ve beraberindeki heyetle birlikte Nurdağı ilçesindeki depremzedeleri ziyaret eden HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Demir, ziyarette depremzede vatandaşların sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

 

Depremin en çok etkilediği ilçelerden biri olan Nurdağı ilçesinde depremzedeleri ziyaret eden Demir, depremlerden etkilenen esnaf için geçici olarak depreme dayanıklı çelik konstrüksiyondan yapılan İpekyolu Çarşısı'ndaki esnaf ile bir araya geldi.

Depremzede esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye devam eden Milletvekili Demir, depremzede esnaf ve vatandaşların yönelttiği tüm soruları yanıtlayarak, depremzede vatandaşların sorunlarının ivedi bir şekilde giderilmesi, istek ve taleplerinin de karşılık bulması adına çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

İpekyolu Çarşısı'ndaki esnaf ile bir araya gelen Demir, esnaf ile uzun uzun sohbet ederek hayırlı işler diledi.

 

Esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Demir, esnaf ziyareti sırasında çarşıda karşılaştığı vatandaşların da elini sıkarak selamlaştı.

Esnaf ve vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinlemeyi ihmal etmeyen Milletvekili Demir, acılı ailelere kaybettikleri yakınları için tekrardan başsağlığı diledi.

Acılı ailelere de geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Demir, depremzede vatandaşlarla sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Vatandaşların hal ve hatırlarını, bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Demir, her zaman depremzede vatandaşların yanında olacaklarını ifade etti.

 

Depremzede esnaf ve vatandaşların rahat edebilmeleri, sorun ve sıkıntılarının giderilmesi, taleplerinin karşılanması için gayret gösterdiklerini söyleyen Demir, HÜDA PAR olarak her zaman depremzede vatandaşların yanında olduklarını ve bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Vatandaşlar da Milletvekili Demir'e ve HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ile HÜDA PAR Nurdağı İlçe Başkanı Osman Duran'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.




Bu haber 402 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI