Bugun...



MASTERLER LİGİ START ALIYOR

Diyarbakır Masterler federasyonun düzenlediği 2024-2025 Masterler ligi bugün Beyaz tebeşir tesislerinde saat 20.00 da geçen sezonun şampiyonu Hatboyu Masterler İle Tarım Masterler arasında oynanacak müsabaka ile start alıyor.Günün ikinci karşılaşması ise Saat 21 30 da Amedsur Masterler ile Dicle Fırat Masterler arasında oynanacak.

facebook-paylas
Tarih: 16-04-2024 00:10

MASTERLER LİGİ START ALIYOR


Turnuvanın diğer maçları ise günde iki maç olmak üzere Çarşamba,Cuma,Cumartesi ve pazar günü  Akşam saat 20 00 da başlayacak.
Toplam 20 takımın iki gurup halinde tek devreli lig usulü ile oynanacak müsabakalar sonucunda ilk 4 sıraya giren toplam 8 takım  çeyrek final oynama hakkı elde edecek.
Çeyrek final eşleşmeleri A ve B gurubunda ilk 4 sırayı paylaşan  takımlar arasında çapraz eşleşme sistemi ile oynanacak
(A1-B4)(A2-B3)(A3-B-2)(A-4-B1)
Turnuvayı düzenleyen Masterler Federasyonu başkanı Şirin Ecevit Talva yaptığı açıklamada ; "Toplam 20 takımın katıldığı turnuvada her takımın bünyesinde ortalama 30 futbolcu bulunuyor.
Takım yöneticileri,takımın taraftarları ve sporseverleri hesaba kattığımız zaman yaklaşık 2000 kişiye ekibimle birlikte  hizmet vermeye çalışıyoruz.
Toplumsal odaklı sporsal etkinklik olan Masterler ligi her yıl çok zevkli ve çekişmeli maçlara sahne oluyor.Bu sezonunda aynı güzellikte geçeceğini umut ediyorum.Biz federasyon yöneticileri olarak bu tür etkinlikte her ne kadar sıkıntı yaşasak ta takımlarımızın mutluluğu bizleride mutlu eder şiyarı ile çıktığımız bu yolda Master camiamıza  iyi bir turnuva izlettirmek istiyoruz.
 Bu duygularla turnuvamıza katılım sağlayan tüm takımlarımıza sakatlıktan uzak, hiç kimsenin burnunun dahi kanamayacağı maçlar oynamalarını temenni ediyorum.
Kaybedeni olmayan, kazananın ise Masterler camiası olması dileğiyle tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.

                           




Bu haber 1332 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI