Bugun...



Universal Çinko Metal Amedspor'u Akşşam Yemeğinde Misafir etti!

Amedspor yönetimi ve Futbolcu Ailelerini Fethiyespor maçı öncesi Universal Çinko Metal Dış Limited Şirketin sahibi ve İş Adamı Ruhi Erce Amedspor Takımını ile Aileleriyle Beraber Akşam Yemeğinde bir araya geldiler.

facebook-paylas
Tarih: 18-11-2023 14:55

Universal Çinko Metal  Amedspor'u Akşşam Yemeğinde  Misafir  etti!

Taşkın Civelek

Universsal  Çinko Metal  Limited Şirketin Sahibi Ruhi  Erce ’nın  organize ettiği yemekte buluşan Amedspor takımın futbolcuların  Aileleri   Fethiyespor maçı öncesi  Diyarbakır`a özgü Yemeklerini yiyen futbolcular  Morallı oldukları  Gözlendi.

Amedspor As Başkanı Ahmet Elhanay   yemekte yaptığı açıklamada "Bu tür faaliyetler ile bir arada olmanın sevincini yaşıyoruz. Universal Çinko Metal İşletmenin sahibi ve  İş Adamı Ruhi Erce  bizi Akşam yemeğine  davet ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

 Universal Çinko İşletmenin sahibi Ruhi Erce ise her zaman  Amedspor'un yanında olduklarını belirtirken, "İnşallah yarın sahamızda oynayacağımız  Fethiyespor maçında sahadan galibiyet ile ayrılarak tüm  Diyarbakırlıları  mutlu ederler. Tüm Diyarbakırlılar bu takıma sahip çıkmalarını istiyoruz. Amedspor'a başarılar diliyorum" diye konuştu.

Bu  arada Amedspor’un  As  Başkanı Ahmet Elhanay Ruhi Erce’ye  Amedspor  Formasını    hediye etti.

 




Bu haber 1020 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI