Bugun...



Memur Sen Diyarbakır İl Başkanı Ramazan TEKDEMİR; ‘Yeter Değil mi Artık?'

TEKDEMİR, Filistin Halkının Yanında Durmaya Devam Ediyor Birlik ve Dayanışma Ruhunu Yeniden Canlandırıyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-02-2024 12:25:36 Tarih: 11-02-2024 12:12

Memur Sen Diyarbakır İl Başkanı Ramazan TEKDEMİR; ‘Yeter Değil mi Artık?'

 

Yasin GÜLER - Memur Sen Diyarbakır İl Başkanı Ramazan TEKDEMİR, uzun süredir Filistin halkının haklı mücadelesine destek veren önemli bir figür olarak biliniyor. Son olarak, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklama ile dikkat çekti.

TEKDEMİR, "Kalplerimiz ayrıştı, birliğimiz bozuldu.. Belleğimiz kaydı, bilincimiz kayboldu.. Bir bedenin uzuvları gibi olmalıydık.. Birbirimizin acısına ve yasına yabancı kaldık.. Bugün Gazze, Doğu Türkistan yarın başka bir yer.. Yeter değil mi artık.." sözleriyle birlik ve dayanışma çağrısında bulundu.

Bu çağrı, sadece Filistin'e değil, dünya genelindeki mazlum halklara yönelik bir duyarlılığı da ortaya koyuyor. TEKDEMİR'in açıklamaları, insanların birbirine olan desteğin ve birlik ruhunun önemine vurgu yaparken, zor zamanlarda dayanışmanın gücünü hatırlatıyor. Filistin halkının yanında durma ve destek gösterme çağrısı, TEKDEMİR'in uzun süredir sürdürdüğü aktif sosyal ve siyasi duruşunun bir yansıması niteliğinde.

Bu açıklama, Filistin'deki zulme karşı tepkisini ve duyarlılığını bir kez daha ortaya koyarken, aynı zamanda birlik ve dayanışmanın önemini vurgulayarak insanları ortak mücadeleye davet ediyor.




Bu haber 916 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI