Bugun...



Mersin İdmanyurdun’da Heyecan Dorukta

Tff 2.lig Play-off 2.tur karşılaşmasında deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzonspor hazırlıklarını kendi tesislerinde Teknik direktör Adem Çağlayan Yönetiminde sürdürürken Heyecan dorukta.

facebook-paylas
Tarih: 15-05-2024 15:43

Mersin İdmanyurdun’da Heyecan Dorukta



Mersin İdmanyurduspor  Trabzon deplasmanında  kazanarak . dönüp  şehrini taraftarlarını mutlu etmek  istiyor. Trabzona  gitmek için yarın yola çıkacak. Olan Mersin İdmanyurdu  yarın ( Perşembe )günü Akşam  üstü  son bir  antreman yapacak . takımda  herhangi bir eksik  bulunmuyor. Kırmızı – Lacivertliler bu  maçı kazanıp  yoluna devam etmek istiyor.
HER İKİ TAKIM İÇİN ZOR BİR KARŞILAŞMA
Mersin İdmanyurdusporun Futbol Şube Sorumlusu, Mustafa Dengiz, ‘’Futbolcularımızın Antremanda hırslı olmalarıBizim açımızdan   Zaten beklentimiz de bu,Antremandakı Hırslı ve Azimlilerini sahaya yansıtırları bizi  sevindiriyor   deplasmanda oynayacağımız  1461 Trabzonspor karşılaşması her iki Takım açısından zor bir karşılaşama olacak.  İyi bir kadromuza sahibiz. bu maçı kazanmak için Mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz.’’ dedi.
TAKIMIN GÖRÜNTÜSÜNDEN MEMMUNUZ
Futbol Şube  Sorumlusu Mustafa Dengiz, 1461 Trabzonspor ile mücadelemizi en iyi bir şekilde göstereceğiz. çünkü özellikle geçtiğimiz sezondan bu seneye yansıyan takım içerisindeki Futbolcular arasındaki Uyum sorununu da ortadan kaldırdık.  Takımın şu anki görüntüsünden çok memnunuz  Çünkü bu takımda ciddi anlamda bir potansiyel var. " ifadelerini kullandı.




Bu haber 534 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI