Bugun...



Mersin İdmanyurduspor’da Yüzler Gülüyor

TFF 2.Lig Beyaz Grup Ekiplerinden Yeni Mersin İdmanyurduspor sezona 6 Galibiyet 4 Beraberlik 2’de Mağlubiyet alan Kırmızı – Lacivert ekip aldığı VanFKspor karşısında aldığı galibiyetle puanını 22’ye çıkardı. VanFKsporu farklı Mağlup eden Yeni Mersin İdmanyurdu Futbolcuları Soyunma Odasında Şampiyonluk’ta Bizde varız dediler..

facebook-paylas
Tarih: 06-11-2023 13:35

Mersin İdmanyurduspor’da  Yüzler  Gülüyor

Taşkın Civelek

ARTIK  YÖNÜMÜZÜ  İYİCE  BELİRLEYECEĞİZ

Yeni Mersin İdmanyurduspor’un  Futbol Şube  sorumlusu Mustafa Dengiz  , " Sahamızda  Kazandığımız için mutluyuz. Bu Hafta  Bay olduğumuz için Maç oynamıyacağız.bunun için Futbolcularımıza  3 gün izin verdikten sonra  18 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacağımız  Karacabey Belediyespor  hazırlıklarına  başlayacağız.Artık bu maç geride kaldı. bence sezonun kilit maçlarından biri olan deplasmanda  oynayacağımız  Karacabey Belediyespor'la oynayacağımız karşılaşma, oyuncularımızın nerede olmak istediklerini gösterecekleri bir maç oynayacaklar. Ondan sonra fikstür avantajımız var. Burayı çok iyi değerlendirmemiz lazım. Ondan sonra da artık yönümüzü iyice belirleyeceğiz. "dedi.

YENİ MERSİN İDMANYURDU’NU TAKİP EDEN HERKES OYNANAN  FUTBOLDAN ZEVK ALMAYA BAŞLADI

Son haftalardaki güzel oyunla birlikte zirve  yarışında bir bir basamakları çıkarak sezon sonunda mutlu bir şekilde ligi bitireceklerini  söyleyen Futbol Şube , “Oyun kalite  Sorumlusu  Mustafa Dengiz  Takımımızda artık gözle görülür bir düzelme var. Yeni Mersinİdmayurduspor’u takip eden herkes oynanan futboldan zevk almaya başladı. İnanıyorum ki aldığımız güzel sonuçlarla birlikte oyun kalitemiz biraz daha artacak. Oyuncularımızın birbirleriyle uyumu biraz daha üst seviyeye çıktığı zaman daha da keyifli oyunlar oynuyoruz. Öncelikli amacımız ligde istediğimiz konuma gelebilmek. Şu anda aslında istediğimiz yerdeyiz. Bundan sonraki amacımız hem mücadele gücümüzü biraz daha arttırmak hem de oyun kalitemizi daha da yukarı çıkartmak. Alacağımız sonuçlarla mücadelemizi vereceğiz" dedi.

KARACABEY BELEDİYESPOR MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Deplasmanda  oynayacağımız   Karacabey Belediyespor maçı hazırlıklarına  izinden sonra   başlayacaklarını  belirten  Futbol Şube Sorumlusu  Mustafa Dengiz , “Bizle aynı hedefte birçok takım mücadele veriyor. Karacabey Belediyespor. Gerçekten iyi bir ekiple karşılaşacağız. Bu maçı kazanmak için ortaya nasıl bir mücadele koymamız gerektiğini, nasıl bir oyun kalitesi ile oynamamız gerektiğini oyuncularla paylaşıyoruz. Rakipin  analizlerini  yapıyoruz.Bu hafta sahalarında berabere kaldılar  onun için her iki Takım için zor  bir karşılaşma olacak.Dengiz, ‘’ Önceki maçlarda yaptığımız güzel işleri ‘daha iyiye nasıl ulaştırırız’ diye çalışıyoruz. Yaptığımız hataları azaltmak ve bir sonraki maça taşımamak için de çalışıyoruz.  Karacabey Belediyespor maçına en iyi şekilde   hazırlanacağız.  Bu maçın bizim için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Diğer maçlardan da çok farklı olmadığını ortaya koymak istiyoruz. İnşallah oyucularımız kendilerine yakışan mücadeleyi ortaya koyup  deplasmandan 3 puanı alıp, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

 

 

 

 

 




Bu haber 1707 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI