Bugun...



Mersin Kırklareliye 3 Puan İçin Gitti.

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan yönetiminde, dün Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'ndaki antrenman Isınma koşusunun ardından istasyon çalışması yapan Mersin İdmanyurdu'lu oyuncular, daha sonra dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Kırmızı-lacivertli ekip, antrenmanı çift kale maçla sonlandırdı.

facebook-paylas
Tarih: 10-02-2024 13:05

Mersin  Kırklareliye 3  Puan İçin Gitti.

 

Taşkın Civelek

 

Mersin İdmanyurdu deplasmanda oynayacağı  Kırklarelispor maçı için Bugün  Ögleden sonra Uçakla İstanbul’a  Gitti daha sonra karayoluyla Kırklareliye geçecek ve olan Takım  Kırklareli stadyumunda hafif Ter İdmanı yaparak maç saatini Bekleyecek

‘’MERSİN İDMANYURDU KIRKLARELİSPOR DEPLASMANINDA PUANLA DÖNMEK İSTİYOR’’

Son haftalarda çıkışını sürdüren Yeni Mersin İdman Yurdu, Kırklareli deplasmanından puanla dönmek istiyor. İyi bir çıkış yakalayan ve son oynadığı 10 maçta yenilmezlik serisi yakalayan Yeni Mersin İdman Yurdu, galibiyet serisini Kırklareli deplasmanında da sürdürmek istiyor.

"3 PUAN ALIRSAK ÖNEMLİ BİR İŞ YAPMIŞ OLACAĞIZ"

Mersin İdmanyurduspor’un Futbol Şube  Sorumlusu  Mustafa Dengiz,, deplasmanda oynayacağımız Kırklarelispor maçının kendileri açısından oldukça önemli olduğunu vurgulayarak, "Kırklarelispor karşısında iyi oynayıp bizim amacımız 3 puan. Oradan 3 puan alırsak gerçekten çok önemli bir iş yapmış olacağız. Bunun için çalışıyoruz. İnşallah  gülen taraf biz olacağız" dedi.

‘’HEDEFİMİZ DEPLASMANDA ELİ BOŞ DÖNMEMEK ‘’

Futbol şube  sorumlusu Mustafa Dengiz , "Yukarıyı yakalamak istiyorsak, seri yakalamamız lazım. Özellikle 3 puan, 3 puan şeklinde düşünmemiz gerekir.Bu hafta oynayacağımız   Kırklarelispor maçı her iki Takım açısından da zor bir karşılaşma olacak.Kazanma adına doğru mücadele etmemiz gerekiyor.Mümkün olduğu kadar  sahada  en iyisini yapmaya çalışacağız  Bizim hedefimiz  deplasmanda  Eli Boş dönmemek için . Teknik heyetimize ve  futbolcularımıza   güveniyoruz.” diye konuştu.

 




Bu haber 779 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI