Bugun...



Mesut Bakkal ‘’UŞAKSPOR KARŞILAŞMASI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ ‘’

TFF 2.lig Kırmızı Grup’ta Şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor deplasmanda İskenderunsporu farklı yenerek Diyarbakır’a 3 puanla dönmenin sevincini yaşıyor.

facebook-paylas
Tarih: 05-02-2024 16:52

Mesut  Bakkal ‘’UŞAKSPOR  KARŞILAŞMASI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ ‘’

Yeşil- Kırmızılı ekip Önümüzdeki hafta sonu kendi  sahasında oynayacağı  Uşakspor  Hazırlıklarına  yarın Başlayacak.

‘’HER İKİ TARAFTARLARADA KEYİFLİ MAÇ İZLETTİK’’

 Amedspor  Teknik  direktörü  Mesut Bakkal  Önümüzdeki  hafta Pazar günü oynayacağımız  Uşak spor maçını da değerlendiren Mesut  Bakkal , “Bir taraftan 3 puan alırken diğer taraftan da maça gelen taraftarlara da  keyifle izleyecekleri bir takımı onlara izlettik. Dedi.

‘’UŞAKSPOR  KARŞILAŞMASI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ ‘’

Mesut  Bakkal , ‘’ Artık bu maç  geride  kaldı.şimdi hedefimiz  kendi  sahamızda   güzel bir oyunla, güzel bir mücadeleyle keyifli bir maç oynamak istiyoruz ki hem kulübün içerisindekiler, başkanı, yöneticisi, teknik adamı, futbolcusu, personeli hem de kulübün kapısının dışarısındaki sizler, taraftarlarımız, halkımız,  Amedspor’u sevenler de gelecek adına umutlansınlar. O yüzden iyi bir başlangıç bizim için önemli ve birçok insanı da yakından ilgilendiriyor. Kazanmak tabi ki bizim için önemli ama sadece kazanmanın yeterli olmayacağı bir maç oynayacağız. Ortaya koyacağımız mücadele, anlayış, futbol kalitesi ve skor bundan sonraki haftaları da çok olumlu bir şekilde destekleyecek bir karşılaşma oynayacağız. O yüzden bu karşılaşma bizim için önemli. İnşallah Pazar gününe kadar da herhangi bir sıkıntı yaşamadan istediğimiz kurguyla, istediğimiz futbolcu kadrosuyla maça hazırlanabileceğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımızdan da tabi özel bir isteğim var. Pazar günü ben o stadı dolu görüp burada artık takımla, taraftarlarla ,  bu görüntüyü görmek istiyorum. Bundan sonraki süreçte biraz evvel de söyledim, en ufak bir kendi inisiyatifimizin içerisinde olan herhangi bir olaydan dolayı biz bir sıkıntı yaşamak istemiyoruz.’’ Dedi.

‘’ TARAFTARLARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ’’

 Tecrübeli  hoca  Mesut  Bakkal , ‘’  Pazar günü biz taraftarımızı takımımızın yanında görmek ve her an her saniye olayın içerisinde, takımını destekleyen, hep oyunun içerisinde tutan bir görüntü içerisinde de başlangıç düdüğünden bitiş düdüğüne kadar takımını destekleyen ve takımına katkı sağlayan bir görüntü içerisinde görmek istiyoruz.  Onların da takımlarını görmek için Pazar gününü sabırsızlıkla beklediklerine inanıyorum.” dedi.




Bu haber 627 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI