Bugun...



AMEDSPOR LİVAN BURCUYA TALİP OLDU

Amedspor, 11 haziranda yapılacak kongre için çalışırken bir yandan’da yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Amedsporun Teknik Direktörü Ersun Yanal, yeni sezonda kadrosunda yer almasını istediği bazı futbolcularla Görüşmeye başladı..

facebook-paylas
Tarih: 09-06-2024 18:21

AMEDSPOR LİVAN BURCUYA TALİP OLDU


TAŞKIN CİVELEK

Amedsporlu yöneticiler, transferde de ince eleyip sık dokuyor. İlk  Transferini gerçekleştirmek için Almanya 3. Lig’in  Sandhausen'de forma giyen 19 Yaşındaki Sol Kanat oyuncusu  Kürt  asıllı  Livan Burcuyu Takibe  aldı.
Teknik direktör  Ersun Yenalında onayını alan Yönetim ilk Transfer oyuncuyu  Diyarbakıra  davet ettikleri ifade edildi. Livan Burcunun sandhausen’deki sözleşmesi 2025 kadar olup bu oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istedi.
Trendyol 1. Ligin yeni takımı Amedspor'un öncelikli hedefi ilk yılında tutunmak ve  Süper Lige yükselmek. Yanal'ın verdiği liste doğrultusunda Amedspor yönetimi transfer konusunda gaza bastı. Yurt dışında oynayan gurbetçiler, yurt içinde sözleşmesi biten yıldızlar ve olası yabancı transferler için Yanal'la koordineli çalışmalarına başladılar..




Bu haber 620 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI