Bugun...



Yetimler Vakfı, Cizre'de yüzlerce çocuğu sevindirdi

Yetimler Vakfı, Ramazan Bayramı öncesinde Cizre'de yüzlerce yetim çocuğun ayni ve nakdi ihtiyacını karşılayarak yüzlerini güldürdü.

facebook-paylas
Tarih: 08-04-2024 00:10

Yetimler Vakfı, Cizre'de yüzlerce çocuğu sevindirdi

 

 

Her ay düzenli dağıtılan yetim aylıklarının yanında bayram öncesinde de çocukların ayni ve nakdi ihtiyaçlarını karşılayan Yetimler Vakfı, Cizre'de yüzlerce çocuğu bayram öncesi sevindirdi.

Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik gıda kolisi, giyim, ayakkabı, ekmek fişi, et kumanya, mobilya, beyaz eşya ve nakdi yardım çalışmalarında bulunan Yetimler Vakfı, her sene olduğu gibi bu sene de Ramazan Bayramı öncesi yüzlerce yetim çocuğun yüzünün gülmesine vesile oldu.

Ramazan Bayramı öncesinde çocukların mutluluklarına ortak olduklarını söyleyen Yetimler Vakfı Cizre Temsilcisi Yusuf Özalp, hayırseverlere teşekkür etti.

Özalp, "Yetimler Vakfı Cizre temsilciliği olarak hayırseverlerin bizleri aracı kılarak göndermiş oldukları ayni ve nakdi yardımları yetim ve öksüz kardeşlerimize ulaştırdık. Ramazan ayı boyunca gıda kolisi, giyim, ayakkabı, ekmek fişi, et kumanya, mobilya, beyaz eşya ve nakdi yardımlarını ulaştırdık. Bu ay da yüzlerce yetim kardeşimize ulaştık hamdolsun. Daha ulaşamadığımız birçok yetim ailemiz var. Bu vesile ile hayırseverlerimize de çağrıda bulunmak istiyoruz. Yardımlarını yetim ve öküzlere ulaştırmak isteyenler bizleri aracı kılabilirler. Bayrama sayılı günler kaldı. İnşallah daha çok kardeşimize ulaşırız.

Rabbimden, hayırseverlerden razı olmasını diliyorum. Rabbim ibadetlerimizi makbul bayramımızı mübarek eylesin." dedi.




Bu haber 706 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI