Bugun...



Gazetemizi ziyaret eden Başkan Av. Raşit Ocak, Basının Önemini Vurguladı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Av. Raşit Ocak, Gazeteciler Günü'nde Basın Mensuplarını Ziyaret Etti

facebook-paylas
Güncelleme: 10-01-2024 22:21:53 Tarih: 10-01-2024 22:20

Gazetemizi ziyaret eden Başkan Av. Raşit Ocak, Basının Önemini Vurguladı

Yasin GÜLER - Diyarbakır AK Parti İl Başkanı Av. Raşit Ocak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle kentteki önemli basın kuruluşlarından biri olan Gazetemizi ziyaret etti. Ziyaretinde, basın mensuplarının önemli bir toplumsal görev üstlendiğini vurgulayan Başkan Ocak, basının demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu ifade etti.

Ocak, gazetecilerin fedakarca çalışarak toplumu bilgilendirdiğini belirterek, basının toplumsal bilincin oluşturulmasında kritik bir rol üstlendiğine dikkat çekti. Gazetecilerin özverili çabalarının, kamuoyunu doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirme misyonu taşıdığını söyledi.

Ziyaret sırasında Gazetemizin çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Raşit Ocak, basın özgürlüğü ve demokrasinin ayrılmaz bir parçası olan bağımsız medyanın önemine vurgu yaptı. Ayrıca, basın mensuplarının güçlü ve özverili çalışmalarının, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirme, bilinçlendirme ve bilgilendirme konusunda kilit bir role sahip olduğunu ifade etti.

Gazeteciler Günü'nü kutlayarak sözlerini tamamlayan Başkan Ocak, basın mensuplarına başarılar dileyerek, özverili çalışmalarının devamını temenni etti. Gazetemiz çalışanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, basınla işbirliğini sürdürmeye devam edeceklerini belirttiler.




Bu haber 714 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI