Bugun...



Mustafa Dengiz : "Güzel bir sonuçla dönmek istiyoruz"

TFF 2 .Lig'in 21. haftasında deplasmanda Bucaspor 1928 spor ile karşılaşacak olan yeni Mersin İdmanyurdspor'da maçın hazırlıkları bugün yaptığı Antremanla sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 16-01-2024 18:17

Mustafa Dengiz  :

 

Taşkın Civelek

 

Teknik  direktör Özcan Kızıltan yönetiminde  Futbolcular düz koşuyla idmana başlarken daha sonra 5’2 pas çalışmasını yapan Kırmızı Lacivertli Takım çift kale maçla  anremanını sonlandırdı.

‘’TAKIM IN ŞU ANKİ GÖRÜNTÜSÜNDEN ÇOK MEMNUNUZ’’

Futbol Şube  Sorumlusu Mustafa Dengiz, ‘’Futbolcularımızın Antremanda hırslı olmaları bizim açımızdan   Zaten iyi beklentimiz de bu, Antremandakı Hırslı ve Azimlilerini sahaya yansıtmalarını içerde ve dışarıda alacağımız maçlarla daha üst  sıralara çıkarız. Pazar  günü  deplasmanda oynayacağımız    Bucaspor 1928spor karşılaşması her iki Takım açısından zor bir karşılaşma olacak. Rakibimiz çok iyi bir takıma sahip, Bizde Takım olarak. İyi bir kadromuza sahibiz. bu maçı kazanmak için mücadelemizi göstereceğiz Takımın şu anki görüntüsünden çok memnunuz  Çünkü bu takımda ciddi anlamda bir potansiyel var. " ifadelerini kullandı.

"DEPLASMANDAKAYBETMEDEN GEÇMEK ÖNEMLİ"

Bucaspor 1928 maçında sahadan galip ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Dengiz , "Bizi gelecek adına umutlandıracak güzel bir oyun, iyi bir mücadele ve beraberinde iyi bir sonuçla  Mersin’e dönmektir.Özellikle  Çok kapanan bir takım değiliz. O yüzden ofansif anlamda daha fazla üreteceğiz. Bulduğumuz pozisyonları  değerlendirebilirsek.inşallah bu karşılaşmadan en iyi sonuç alacağımıza  inanıyorum. Bu karşılaşma bizim için çok önemli, Bunu yapmayada  gücümüz var " diye konuştu.

 

 

 




Bu haber 756 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI