Bugun...



Dicle Üniversitesi Hastaneleri Poliklinikleri Önünde Maddi Hasarlı Kaza

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Poliklinikleri önünde meydana gelen trafik kazası, çevredeki insanların ve hastane personelinin korkulu anlar yaşamasına neden oldu. Şükür ki, bu korkunç kazada can kaybı yaşanmadı; ancak araçlarda maddi hasar meydana geldi.

facebook-paylas
Tarih: 25-09-2023 17:36

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Poliklinikleri Önünde Maddi Hasarlı Kaza

Kaza, mesai çıkışı saatlerinde meydana geldi ve hızla hastane çalışanlarının ve hastaların dikkatini çekti. İlk belirlemelere göre, iki araç karıştı ve çarpışma sonucunda araçlarda ciddi hasarlar oluştu. Olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazaya karışan araçların sürücüleri ve yolcuları, kazanın etkisiyle hafif yaralanmalar yaşadılar, ancak şans eseri hayati tehlikeleri bulunmuyor. Sağlık ekipleri, yaralılara hızla müdahale etti ve gereken kontrolleri yapıldı.

Polis ekipleri ise kaza nedenini araştırmak üzere olay yerinde detaylı bir inceleme başlattılar. Trafik akışını etkileyen kazanın neden meydana geldiği ve sorumluları belirlemek için polis soruşturmasının sürdüğü bildirildi.

Kaza sonucu oluşan maddi hasarın tespiti için de yetkililer çalışmalara başladılar. Araçların çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılması için önlemler alındı.

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Poliklinikleri çevresindeki kazanın ardından, güvenlik önlemleri artırıldı ve hastane personeli, kazaların önlenmesi için daha fazla dikkat ve tedbir alınması gerektiğini vurguladılar.




Bu haber 964 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI