Bugun...



Ocak: "Diyarbakır Yeni Şehir Hastanesi, Kadim Şehrimizin İhtiyacı, Talebi, Hayaliydi"

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak, Şehir Hastanesi İnşaatında İncelemelerde Bulundu

facebook-paylas
Tarih: 07-06-2024 00:01

Ocak:

 

 

Yasin GÜLER - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Avukat Raşit Ocak, Diyarbakır'da yapımı devam eden şehir hastanesinde incelemelerde bulundu. Çalışmaları yerinde değerlendiren Ocak, hastane inşaatı hakkında yetkililerden bilgi aldı ve sürecin hızla ilerlediğini belirtti.

Başkan Ocak, incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, Diyarbakır halkının uzun zamandır beklediği bu projenin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük desteğiyle hayata geçirildiğini vurguladı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, şehir hastanesinin Diyarbakır için taşıdığı önemi ve gelecekte sunacağı katkıları dile getirdi.

Ak Parti İl Başkanı Ocak, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Kadim Şehrimizin ihtiyacı, talebi, hayaliydi. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdogan’ın büyük desteğiyle plan, proje ve inşaatı devam eden şehir hastanemizin inşaat alanını ziyaret ederek, Yeni Şehir Hastanesi inşaatı hakkında bilgi aldık. Yapım aşaması devam eden Diyarbakır Yeni Şehir Hastanesi Diyarbakırımıza hayırlı olsun şimdiden."

Diyarbakır Yeni Şehir Hastanesi'nin, şehrin sağlık altyapısını güçlendireceği, modern ve donanımlı bir sağlık tesisi olarak hizmet vereceği belirtiliyor. Hastanenin tamamlanmasıyla birlikte, Diyarbakır ve çevre illerde yaşayan vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaşacak ve bölgedeki sağlık hizmetlerinin kalitesi artacak.

Raşit Ocak, incelemelerinin ardından yaptığı değerlendirmede, "Şehir hastanemizin inşaatı hızla devam ediyor ve planlandığı şekilde ilerliyor. Bu büyük projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Diyarbakır halkı, modern ve kapsamlı sağlık hizmetlerine kavuşacak. Şimdiden Diyarbakırımıza hayırlı olsun" dedi.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte, Diyarbakır'ın sağlık turizmi açısından da cazip bir merkez haline gelmesi hedefleniyor. Yeni şehir hastanesi, yüksek kapasiteli yatak sayısı, ileri teknoloji ile donatılmış ameliyathaneleri ve uzman sağlık kadrosuyla bölgedeki sağlık hizmetlerine büyük katkı sağlayacak.




Bu haber 1078 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI