Bugun...



Ömer Faruk Yeprem, Kulp İlçesi İçin Vaatlerini ve Toplumsal Uyum Mesajını Halkla Paylaşıyor

Ak Parti Kulp İlçe Belediye Başkan Adayı Yeprem'den Vizyon Dolu Çağrı: 'Birlikte Yürüyelim, Birlikte Yönetelim'

facebook-paylas
Tarih: 11-02-2024 00:17

Ömer Faruk Yeprem, Kulp İlçesi İçin Vaatlerini ve Toplumsal Uyum Mesajını Halkla Paylaşıyor

 

 

Yasin GÜLER - Ak Parti'nin Diyarbakır Kulp İlçe Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Yeprem, seçim sürecinde etkileyici bir çalışma yürütüyor. Genç yaşına rağmen, Ak Parti Kulp İlçe Başkanlığı ile birlikte hummalı bir çalışma yürüten Yeprem, halkıyla yakın ilişkiler kurarak önemli mesajlar iletiyor. 

Hane ziyaretleri ve toplu buluşmalar sırasında halkın karşısına çıkan Yeprem, ilçenin geleceğine dair vaatlerini ve birlik mesajını net bir şekilde dile getiriyor.

Kulp İlçesi'nin her kesimine hitap eden Yeprem, "Sevgili hemşehrilerim, benim için herkes eşittir ve ilçemizin sorunlarını birlikte çözmek için buradayım" diyerek toplumsal uyumu vurguluyor. Ayrımcılığa yer olmadığını belirten Yeprem, aşiretler, bölgeler ve siyasi görüşler arasında herhangi bir ayrım yapmayacağını ifade ediyor.

Ömer Faruk Yeprem'in sözlerinde yansıttığı vizyon, ilçenin kalkınması ve refah seviyesinin artması üzerine odaklanıyor. "Geliniz bu yolda beraber yürüyelim, geliniz birlikte yönetelim, geliniz ilçemizin tüm sorunlarını birlikte çözelim, geliniz el ele aydınlık yarınlara hep birlikte yürüyelim" diyerek birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Yeprem, Kulp İlçesi'nin geleceği için halkıyla el ele mücadele etmeye hazır olduğunu belirtiyor.

Yeprem'in samimi ve etkileyici sözleri, halk arasında olumlu yankı uyandırırken, seçim sürecinde Ak Parti'nin Kulp İlçe Belediye Başkanlığı için güçlü bir aday olduğunu gösteriyor.




Bu haber 3880 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI