Bugun...



Oran Araştırma'dan Adıyaman Merkez İçin Yerel Seçim Anketi: Seçmen Tercihleri Netleşiyor

Oran Araştırma'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ela Çokgören, Adıyaman merkez için gerçekleştirilen yerel seçim anket sonuçlarını açıkladı. Anket, Adıyaman merkezdeki seçmenlerin 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerine yönelik eğilimlerini ortaya koydu.

facebook-paylas
Tarih: 13-02-2024 00:05

Oran Araştırma'dan Adıyaman Merkez İçin Yerel Seçim Anketi: Seçmen Tercihleri Netleşiyor

Anket, 1543 seçmen üzerinde ve sadece Adıyaman merkezde gerçekleştirildi, Besni ve Kahta gibi diğer ilçeleri kapsamadı. Ela Çokgören sonuçlar hakkında, "Anketimiz, Adıyaman merkez seçmenlerinin yerel yönetimlere ilişkin kararlarını ve siyasi tercihlerini gösteriyor. Ziya Polat yüzde 50,38 ile önde gelirken, Hasim Asluk yüzde 26,15 ile izliyor. CHP ve İYİ Parti adayları ise sırasıyla yüzde 8,20 ve yüzde 5,12 oy alıyor. Kararsız veya diğer adayları destekleyen seçmen oranı yüzde 10,15" dedi.

 

Çokgören, "Bu anket sonuçları, sadece Adıyaman merkezdeki seçmen eğilimlerini yansıtmaktadır ve seçim stratejilerinin şekillendirilmesinde önemli bir rol oynayacaktır" ifadelerini kullanarak, anketin önemine dikkat çekti. Oran Araştırma, Adıyaman merkez belediyesi seçimlerine dair güncel verilerle, siyasi partilere ve adaylara yol göstermeye devam edecek.




Bu haber 9026 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI