Bugun...



İZMİR'DE MEDYAYA KADIN DOKUNUŞU!

Dijital çağın sınırsız olanaklarıyla markaların hikayelerini zenginleştirmenin, özgün bir bakış açısıyla hedef kitlelerle buluşturmanın ve sürdürülebilir medya iletişiminin anahtarlarını barındıran bir lansman etkinliği, İzmir'in önde gelen isimlerini ağırladı.

facebook-paylas
Tarih: 26-10-2023 17:54

İZMİR'DE MEDYAYA KADIN DOKUNUŞU!

Yenilikçi yaklaşımları, yaratıcı projeleri ve markaların dijital dünyadaki başarılarını artırmaya yönelik hizmetleriyle bilinen Şule Koç Media Agency'nin bu özel gününde katılımcılar markanın misyonu ve vizyonu hakkında detaylı bilgilere sahip oldular.

Lansmanın en özel anlarından biri, Şule Koç Media Agency'nin kurucusu Şule Koç'un sahneye çıkışı ve heyecanla katılımcılarla paylaştığı vizyonu oldu. Koç, "Bugün, burada bulunan herkesin destek ve inançlarıyla, medya sektörüne yeni bir anlam katacağımıza inanıyorum. Bu özel birliktelikte, oluşturacağımız enerji ve sinerjiyle daha büyük başarılara imza atacağımızın sözünü veriyorum. Farklı olduğumuz için bu yoldayız!” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu!

Etkinlik sırasında, Uğur Okulları Bayraklı Kampüsü iş birliği ile hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı videosunun da prömiyeri gerçekleştirildi. Öğrencilerin Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci yüzyılında neler hedeflediklerini ve büyüyünce ne olmak istediklerini anlattığı bu duygu yüklü video, salonda bulunan herkesi derinden etkiledi. Koç bu video hakkında, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun üzerinden tam yüz yıl geçti ve biz, nice yüz yıllara olan inancımızı ve heyecanımızı, bu özel projemizle yansıtmak istedik." şeklinde duygularını paylaştı.

Şule Koç Media Agency’nin marka ve itibar danışmanlığını yapan ART Brand Atelier'nin kurucusu Ali Rıza Tunçer de heyecanını, ”Şule Koç Media Agency'nin vizyonunu yakından deneyimlemek ve bu ekiple birlikte çalışmak, bu sektörde yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor." sözleriyle paylaştı.

Yaratıcılığa lüks bir dokunuş mottosuyla yola çıkan Şule Koç Media Agency, medya dünyasında markaların gerçek potansiyellerini keşfetmelerine ve değerli hikayeler oluşturmalarına yardımcı olmanın yanı sıra, modern dünyanın sunduğu tüm olanakları kullanarak, markaların misyon ve vizyonlarına uygun, etkili ve yenilikçi çözümler sunma arzusunda markalar için değer yaratmayı hedefliyor.

Şule Koç Media Agency hakkında:

Şule Koç Media Agency Şule Koç tarafından 2023 yılında İzmir’de kurulmuş dijital medyanın sürekli değişen dinamiklerini yakından takip eden, yenilikçi ve yaratıcı bir yaklaşımla markaların sürdürülebilir büyümesini sağlamayı amaçlayan bir medya ajansıdır. Müşteri odaklı stratejileri, etkileyici içerikleri ve inovatif düşünceyi en üst düzeyde kullanarak markaların dijital varlıklarını güçlendirmeye odaklanır.




Bu haber 403 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI